Af - 06/06-16 17:29

Populær rappers hårde valg: -Derfor forlod jeg L.I.G.A.Populær rappers hårde valg: -Derfor forlod jeg L.I.G.A.

Popgruppen L.I.G.A. blev i efteråret et medlem fattigere, da rapperen Feras valgte at gå solo. Nu er han under kunstnernavnet AGWA klar med førstesinglen til sit kommende debutalbum. Her fortæller han sin version af bruddet med de to andre.

Bildstrecke im Grossformat »

Han var medlem af en af Danmarks mest populære popgrupper, da han i efteråret mistede gejsten og til mange fans store overraskelse valgte at gå solo.

Rapperen Feras Agwa blev i 2012 af Remee og Chief 1 sat sammen med sangeren Nicky Russell og trommeslager Ihan Haydar, men tre år, en stribe hits og 400 koncerter senere, gad Feras ikke længere være med i L.I.G.A.

L.I.G.A. taler ud om brud med medlem: - Som at slå op med en kæreste
L.I.G.A. taler ud om brud med medlem: - Som at slå op med en kæreste

- På et tidspunkt følte vi os hele tiden presset til at levere nye hits, hvilket man jo ikke bare sådan lige kan gøre. Jeg tror, nogen blev usikre og bange og derfor begyndte at hive nye samarbejdspartnere ind over, men jeg synes, vi skulle hold fast i vores hold, da jeg mener, det fungerede. Samtidig var jeg i gang med mine solo-ting, så til sidst var det bare sjovest at arbejde med, fortæller Feras, der lige skulle tage mod til sig, før han ”slog op” med sit band.

- Det var selvfølgelig hårdt at sige farvel, da vi jo har arbejdet tæt sammen i tre år, men jeg følte nok, at jeg var vokset fra det, vi havde. De ville gerne fortsætte med L.I.G.A., og så aftalte vi, at vi kan mødes igen på et senere tidspunkt.

L.I.G.A. bryder med Remee og 'Chiefone'
L.I.G.A. bryder med Remee og 'Chiefone'

For at hviske tavlen helt ren, har Feras, der har skiftet til kunstnernavnet AGWA som en hyldest til sin far, skiftet pladeselskab, men beholdt Chief 1 og Remee som sine mentorer og samarbejdspartnere.

- Det er fedt, at jeg kan bestemme det hele selv nu. Jeg kan gøre præcis, hvad jeg har lyst til uden at skulle tage hensyn til andre. Jeg er spændt på, hvordan folk vil tage imod min musik, med L.I.G.A. vidste jeg jo, at jeg havde et publikum. Jeg er sulten efter at bevise, at jeg godt kan selv.

AGWA har netop udsendt førstesinglen ’Chiddy Bang’.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx