Af - 10/04-16 12:54; Opdateret: 10/04-16 19:00

Lukas Graham fejlciteret i USA: - Jeg har enorm respekt for AdeleLukas Graham fejlciteret i USA: - Jeg har enorm respekt for Adele

Det amerikanske musikblad Billboard har ifølge Lukas Graham hørt forkert, da de interviewede ham om blandt andet Adele og Taylor Swift.

Bildstrecke im Grossformat »

Når man som Lukas Graham turnerer fra det ene amerikanske interview til det andet, kan det ikke undgås, at der ryger en skævert af engang imellem. Senest har han givet et større interview til det toneangivende musikblad Billboard, og her har journalisten ifølge Lukas Graham været lidt for skarp i skriveprocessen.

Vild succes: Lukas Graham slår ny rekord
Vild succes: Lukas Graham slår ny rekord

Lukas Graham er ifølge magasinet blevet rådet til at skrive flere store ballader og knap så mange festsange som 'Drunk in the morning'. Her skulle Lukas Graham så ifølge Billboard have svaret:

- Jeg var sådan: F… af. Bed Taylor Swift om at skrive kærlighedssange. Det er derfor, jeg ikke kan lytte til hele Adeles album. Hun har den mest fantastiske stemme, men folk må have overbevist hende om, at de kun vil høre kærlighedssange.

Lukas Graham misser førsteplads i USA - i denne omgang
Lukas Graham misser førsteplads i USA - i denne omgang

Det citat vil Lukas Graham gerne have rettet og skriver følgende på Twitter:

- Alt jeg sagde var, at hvis du vil have en kærlighedssang, kan du lytte til Adele eller Taylor Swift. Sætte dem i dårligt lys? Nej. Intet andet end respekt for disse to legender.


I Billboard-artiklen bliver Lukas Grahams selvstændighed også fremhævet. Da magasinet vil have ham til at tage noget bestemt tøj på, da der skal tages foto, insisterer han på at beholde sin egen hvide t-shirt på.

- Hvis jeg skal have taget et billede, så vil jeg have mit eget fucking tøj på. Jeg skal ikke have en eller anden Michael Jackson-læderjakke med masser af lynlåse på. Alt for mange mennesker tør ikke være dem selv. Jeg gør.

LÆS OGSÅ: Her er de sidste fire navne som spiller på NorthSide

LÆS OGSÅ: TV: Lukas Graham stadig i top i USA - spiller hos Ellen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx