Af Bjørn Lange - 25/09-17 10:07

Fergie leverer dobbelt op på popFergie leverer dobbelt op på pop

Fergie er aktuel med et nyt album.

storybild

Fergie performs in concert on NBC's 'Today' at Rockefeller Plaza on September 22, 2017 in New York City. / AFP PHOTO / ANGELA WEISS (Billede: Angela Weiss)

Stacy Ferguson, der først som sangerinde i Black Eyed Peas og siden under navnet Fergie hittede omkring årtusindeskiftet, er tilbage med sit første album siden 2006.

Og går man til ’Double Dutchess’ med bange anelser om en sangerinde, der for længst er ’over the hill’, er der måske en overraskelse på vej.

Fergies blanding af r’n’b, EDM og hiphop er nemlig mere slidstærk, end man skulle tro. Vist vindes der ikke nyt musikhistorisk land, men Fergie, der både giver den som rapper og sangerinde (hun er bedst, når hun synger), leverer varen.

Fra hårde hiphop-tracks som åbneren ’Hungry’ featuring Rick Ross, over sovsede ballader til fl adpandede, men effektive bangers som ’M.I.L.F.$’ er der fuld plade i hitlotteriet.

Selv om ’Double Dutchess’ næppe bliver et album, man vil undervise fremtidige generationer i – det er det for upersonligt til – er det et ganske hæderligt comeback.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Var stoffri i fem år: Kendt dansk...
bt.dk
Influenza spreder sig i Danmark: 'Det...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx