Af - 14/12-15 08:33

TV: Her er One Directions allersidste optræden inden lang pauseTV: Her er One Directions allersidste optræden inden lang pause

Se deres sidste optræden her.

Bildstrecke im Grossformat »

De har næsten lige udgivet et nyt album, men One Direction holder en lang pause i det nye år. Derfor var deres optræden i søndagens engelske udgave af 'X Factor' deres sidste i et stykke tid.

De fire medlemmer optrådte med sangene 'Infinity' og 'History' under et stort anlagt finaleshow. Boybandet er netop blevet skabt i 'X Factor' tilbage i 2010 af Simon Cowell, og derfor havde den ellers strenge dommer meget rosende ord til de fire unge mænd.

LÆS OGSÅ: American Music Awards: Se de lækre stjerner på den røde løber

- Jeg kunne aldrig have forudset, hvad der ville ske med jer. Nu holder I så en pause, og det fortjener I. Jeg vil bare gerne bruge muligheden nu for at sige tak. Det har været en sand fornøjelse at arbejde med jer, sagde han til bandet.

- Det er sørgeligt, at vi er nødt til at holde pause, men vi trænger til det, sagde Liam Payne lige efter deres optræden i showet.

Drengene lagde også en videohilsen ud på deres Facebook til deres mange fans, hvor de fortæller dem, at dette kun er afslutningen på første kapitel af deres historie.

LÆS OGSÅ: Zayn Malik sviner One Directions musik i nyt interview

- Vi håber, der er mange år endnu.

Samme tid begyndte hashtagget #ThisIsNotTheEndOfOneDirection at trende på Twitter. Det var netop fans, der ville vise bandet, at der er der for dem, når de vender tilbage.

A message from One Direction to all of you!

Opslået af One Direction på 13. december 2015

LÆS OGSÅ: One Direction-medlem er KÆMPE 'Harry Potter'-fan: Se her hvad han har købt

Se deres sidste optræden i 'X Factor' her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx