Af - 05/12-13 08:00

Kato: Her er Danmarks kommende dj-stjernerKato: Her er Danmarks kommende dj-stjerner

Kato udsender i dag EP'en 'Kato presents YeahYeah', hvor han hiver syv danske dj's/producere op fra undergrunden. Vi fik ham til at fortælle lidt om talentmassen.

storybild

(Billede: UNGER ANTHON)

Daxtar:
- Han er en total verdensstjerne. Mega original. Han sendte mig en mail med nogle demoer, og så inviterede jeg ham til Aarhus for at se, hvad han var for en fyr. En ung gut med københavner-udstråling der vil fremad.

Aba:
- En blæksprutte der er overalt for tiden. Rent teknisk er han en af de dygtigste producere herhjemme. En nørd på den gode måde.

Oliver Juul:

- En 19-årig gut fra Køge der for halvandet år siden flyttede til Aarhus for at satse alt på musikken. Jeg har bygget et studie til ham ved siden af mit eget, og min mavefornemmelse siger, at han bliver kæmpestor.

Birkkjær:

- Hans debut-single 'Oloy' gik nummer tre på Itunes i sidste uge foran navne som Eminem. Rimelig vanvittig start for en ny artist, der faktisk laver hård klubmusik. En dygtig dj.

Marwo:

- Har allerede noget hype kørende i Holland og fået support fra nogle af de største dj's i verden. En masse pladeselskaber var ude efter ham, så jeg er glad for at han valgte vores hold.

Tobias Boutrup:
- En lille underlig snegl på den fede måde. Han har et vanvittigt stort talent uden at være klar over det. Han spytter hele tiden en masse musik ud, uden han ved, hvor fedt det er.

Kongsted:

- Han er jo det nye sort. Det har været et fuldstændig vanvittig år for ham med sin 'Chuck Norris'-single, der selvom det er et klubnummer gik hen og blev mega-pop. Kongsted er ham de andre nye drømmer om at gøre kunsten efter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx