Af - 23/05-14 07:08

Burhan G: Jeg bliver blød når jeg hører Michael Jacksons stemmeBurhan G: Jeg bliver blød når jeg hører Michael Jacksons stemme

Fredagsrock aktuelle Burhan G har aldrig lagt skjul på sin store kærlighed til Michael Jackson. Eftersom hans nye single 'Karma' er direkte inspireret, tog vi en snak om popkongen, der sidste søndag genopstod som hologram.

storybild

(Billede: OLESEN PETER HOVE)

Ægte Burhan G-fans har rocket med på 'Karma' siden oktober, men for de uindviede, er hans swing-beat L.O.C.-samarbejde endelig ude som radio-single.

Syv ud af syv Burhan'er svigter Burhan G i Tivoli
Syv ud af syv Burhan'er svigter Burhan G i Tivoli

Den er direkte inspireret af det store idol Michael Jackson, fortæller Burhan G til metroxpress.

- Da han lavede uptempo tracks virkede han jo næsten mere som et instrument end en sanger. På 'Smooth Criminal' er han jo en ren rytmeboks, og 'Karma' kan noget af det samme, synes jeg.

Fredagsrock i Tivoli præsenterer vildt program
Fredagsrock i Tivoli præsenterer vildt program

Burhan G ærgrer sig stadig over, at han aldrig fik set pop-legenden live. Han tænkte altid 'ham skal jeg nok få set på et tidspunkt', men så var det, han døde i 2009.

- Jeg havde tænkt mig at se ham på 'This Is It'-turen, men det kom jeg jo så ikke til.

Det første man ser, når man træder indenfor i Burhan G's lejlighed er en signeret 'Dangerous'-plakat, hans yndlingsalbum er 'Bad', yndlingssang 'Liberian Girl', og så er han faktisk ret godt tilfreds med det nye 'Xscape'-album.

Seebach, Burhan og Sofie laver en 'Helle Thorning'
Seebach, Burhan og Sofie laver en 'Helle Thorning'

- Der er jo lidt tabu over at kunne lide noget lavet efter hans død, men jeg synes, det er lavet med så stor respekt og i hans ånd, og der er flere superfede numre på. Jeg er især vild med 'Chicago', og det med Justin Timberlake holder 100 procent. Men altså, jeg bliver også altid helt blød, når jeg hører Michael Jacksons stemme.

Burhan G kalder sidste søndags Michael Jackson-hologram-show til Billboard Awards for 'gåsehudsagtigt og hvis samme hold tager det stunt med ud på en verdensturné, så kan man godt regne med ham på tilskuerpladserne.

Gaffas læsere elsker pop-musik
Gaffas læsere elsker pop-musik

I aften gælder det hans egen koncert i Tivoli.

- Kan være jeg sætter hologrammer op i karrusellerne? Ej, jeg håber jeg kan give folk et show, de måske ikke har set herhjemme før, slutter han.


LÆS OGSÅ: Hvad sagde L.O.C. da Burhan foreslog en duet?

LÆS OGSÅ: Burhan G: Mor har aldrig sagt 'jeg elsker den sang'

LÆS OGSÅ: Kære dagbog – det er mig, Burhan

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kioskejer sigtet for grov vold: Slog...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Lavede kæmpe brøler mod Messi:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx