Af - 23/05-14 14:06

Lad frække Tone holde styr på dine aftalerLad frække Tone holde styr på dine aftaler

Karakteren Tone fra TV2 Zulu's populære tv-program Danish Dynamite springer ud som fræk pin-up pige i ny kalender.

Bildstrecke im Grossformat »

Tone Svendsen fra TV2 Zulu's populære tv-program Danish Dynamite går med en ny, fræk kalender ikonerne Betty Davis og Marilyn Monroe i bedene og giver den som moderne pin-up pige.

Kalenderen, som løber fra august 2014 til og med juli 2015 og koster 149 kroner, viser på hvert månedsblad en ny og 'laber' version af Tone i forskellige frække outfits. Over for metroxpress fortæller komikeren Magnus Millang, som lægger krop Tone Svendsen i Danish Dynamite, at der vil være noget for en hver smag.

Jeppe K rystet over mægler-kritik i metroxpress: Det' lige meget!
Jeppe K rystet over mægler-kritik i metroxpress: Det' lige meget!

- Der er alt fra billeder inspireret af Lara Croft i Tomb Raider til en svedig construction worker, lyder det hemmelighedsfuldt Fra Magnus Millang.

Svært at spille fræk dame
Magnus, som også spiller den flabede og kontroversielle ejendomsmægler Jeppe K, fortæller over for metroxpress, at rollen som fræk pin-up pige er noget af det mest grænseoverskridende han nogensinde har været med til. Meget værre end at 'kneppe alt med en puls' og 'sprøjte K-salat ud over babserne på en ung tøs', som er blandt Jeppe K's varemærker:

- Det var Zulus redaktør, der syntes, at det kunne være sjovt med en fræk kalender, og da vi alligevel havde brysterne, så gjorde vi det. Men at lave en kalender som fræk dame var virkelig skræmmende, og det er uden tvivl det mest grænseoverskridende, jeg har været med til, siger komikeren.

'Danish Dynamite': Post Danmark har ingen humor
'Danish Dynamite': Post Danmark har ingen humor

Brysterne havde Danish Dynamite fået speciallavet fra Soda FX, som blandt andet laver special effects for Lars Von Trier og andre større udenlandske produktioner.

De falske, men meget vellignende, bryster holder kun en enkelt dag, når de først er sat på - herefter er de ubrugelige. Så da de var færdige efter 14 timers optagelse til Danish Dynamite sæson 3, måtte de i gang med at skyde billeder til Tone Svendsen kalenderen.

- Vores kostumier måtte skaffe det hele i løbet af ingen tid, men hun syntes, at det var en af de sjoveste opgaver, hun havde lavet, siger Magnus Millang.

Var brysterne tunge, og hvordan var det at være kvinde for en stund?

- De var møgtunge. De vejede i alt tre kilo og trykkede vildt meget på brystkassen. Det var ret sjovt i starten, men så blev det bare latterligt. De var i vejen, når man skulle spise, og så lagde de ikke lige op til at flirte med piger, siger komikeren.

Hvem er sjovest: Magnus Millang eller Jeppe K?
Hvem er sjovest: Magnus Millang eller Jeppe K?

Hvad er din dom over kalenderen - er det en klam kalender?

- Klam er den i hvertfald ikke. Den er nok heller ikke smuk. En ting er helt sikkert, den vil få et smil eller et grin frem på læben hos dem, der vil gå rundt og kigge på lækre Tone over de næste tolv måneder, siger Magnus Millang.


Hvad synes du om Tone på tryk? Kunne du tænke dig at have hende hængende på væggen derhjemme? Skriv dit svar herunder.

Hvis du vil have fingre i Tone, kan du gøre det via www.tonekalenderen.dk.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fastfoodgigant i kæmpekrise: Nu...
bt.dk
For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Prins Nikolais modeloptræden deler...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx