Af - 01/10-16 10:26

Biebers vilde forvandling: Så stor er popstjernen nuBiebers vilde forvandling: Så stor er popstjernen nu

Justin Bieber har gennemgået en kæmpe forvandling, siden han sidst spillede i Danmark.

Bildstrecke im Grossformat »

- Ingen havde forestillet sig, at det kunne lade sig gøre. Mange mente jo sikkert, at han bare var en lille, irriterende, selvglad idiot, men de unge havde fat i den lange ende. I dag kan vi jo se, at han kan noget.

Musikredaktør på streamingtjenesten Tidal, Jonas Kleinschmidt, har fulgt Justin Biebers udvikling siden gennembruddet med ’Baby’ i 2010 og beskriver det som en vild tur fra tween-idol til respekteret, voksen popstjerne.

Søndag giver den i dag 22-årige Justin Bieber koncert i Parken.

Husk regntøj i Parken: Her sender Justin Bieber en snotter mod sine fans
Husk regntøj i Parken: Her sender Justin Bieber en snotter mod sine fans

Sidste gang han gav koncert i Danmark tilbage i 2013, var teen-hysteriet på sit højeste. Han havde slået op med ungdomskæresten Selena Gomez, han var begyndt at slås med paparazzi-fotografer, kørte spritkørsel og kastede æg efter sin nabo, og på et tidspunkt havde 240.000 amerikanere skrevet under på, at han skulle smides ud af USA.

Grydefrisuren og uskylden var røget: Justin Bieber var ved at udvikle sig til en badboy, og kritikerne talte ned til det helt store sammenbrud, som jo måtte følge, når man bliver verdensberømt i så ung en alder.

VIDEO: Her bliver Justin Bieber angrebet på diskotek i Tyskland
VIDEO: Her bliver Justin Bieber angrebet på diskotek i Tyskland

Men så skete vendepunktet. I foråret 2015 indledte den nu 21-årige, og dermed på amerikansk papir, voksne Justin Bieber et uhyggeligt, effektivt samarbejde med producerne Skrillex og Diplo.

Først med singlen 'Where Are Ü Now' og efterfølgende det tikkende popbrag 'What Do You Mean', der gav Justin Bieber sit første nummer ét hit USA siden 'Baby'.

- De to singler breakede ham til et nyt publikum. Pludselig blev han taget alvorligt som en kæmpe popstjerne. Selvom han bliver ved med at opføre sig som et forkælet barn, så er han ligesom Nicklas Bendtner. Det gør ikke noget, at han fucker op, så længe han scorer på banen, og Justin Bieber har senest med ’Cold Water’, hvor han samarbejder med Mø og Major Lazor bevist, at han formår at vælge de rigtige samarbejdspartnere, lyder det fra Jonas Kleinschmidt.

Medie: Det er slut mellem Justin Bieber og hans nye kæreste
Medie: Det er slut mellem Justin Bieber og hans nye kæreste

- Hele tropical house-genren har han gjort til sin egen. Hver gang der kommer en ny Bieber-single, så sidder man jo klar, for man ved, at det er her, den nye lyd kommer fra.

Musikredaktøren mener, Justin Bieber stadig har noget at bevise, før han når helt op på højde med naturtalenter som for eksempel navnebroderen Justin Timberlake.

- Bieber er stadig 'kun' en effektiv single-artist. Han har stadig det helt store popmesterværk af et album til gode. Vi skal se, om han indtil nu 'bare' har været heldig at vælge de rigtige sange. Men han er godt på vej, og jeg spår ham en stor karriere.

LÆS OGSÅ: Medier: Justin Bieber tager sin kæreste med til Danmark

LÆS OGSÅ: TV: Her viser Justin Bieber sit hjem frem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx