Af - 19/01-16 15:19

Se hvilken sanger Rasmus Seebach giver chancen for det helt store gennembrudSe hvilken sanger Rasmus Seebach giver chancen for det helt store gennembrud

Han fik sidste år det store gennembrud med singlen 'Tyveri'. Nu får hasan shah chancen for at nå endnu bredere ud, når han fra den 5. februar tager med Rasmus Seebach på Danmarksturné

Bildstrecke im Grossformat »

22-årige hasan shah begyndte allerede at røre på sig før jul i 2014 med et medley over årets danske hits, men det var da han i august sidste år udsendte singlen 'Tyveri', at det for alvor tog fart. 6.8 millioner afspilninger på Spotify senere, er han nu klar til at vise Danmark, at han har flere hits i ærmet.

Dansk sangers medley med 2014-højdepunkter hitter stort
Dansk sangers medley med 2014-højdepunkter hitter stort

- Den 29. januar udsender jeg en ny single, der hedder 'Lanterner'. 'Tyveri' har åbnet en masse døre for mig, men succesen har også gjort, at der er kommet et ekstra pres. Jo bedre det går, jo større er forventningerne jo til det næste, fortæller hasan shah, der kalder det surrealistisk at blive så populær, at selveste Rasmus Seebach ringer for support.

Spotify afslører: Her er årets største hits
Spotify afslører: Her er årets største hits

Før 'Tyveri' havde han udsendt et par singler uden den store gennemslagskraft. Da han sammen med sin faste producer Kewan sidste forår fik til opgave at skrive et bud på 'X Factor'-duoen Citybois debutsingle, skete der et skifte.

- Vi begyndte at lege os frem i studiet. De første numre var lavet over en fast skabelon, nu eksperimenterede vi os bare frem. Da 'Tyveri' lå klar, kunne vi godt høre, at det var for fedt til at give videre til andre.

Stort Rasmus Seebach-interview: - Jeg har fundet min eneste ene
Stort Rasmus Seebach-interview: - Jeg har fundet min eneste ene

Indtil videre er hasan shahs hverdag uændret. Udover at han har fået mere at se til i studiet, bor han stadig hjemme hos sine forældre i Brøndby Strand, og til trods for den begrænsede sceneerfaring, er han ikke nervøs for at skulle varme et stort Rasmus Seebach-publikum op.

- Jeg glæder mig bare, og når det bliver sommer, skal jeg helt sikkert ud og spille meget mere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx