Af - 01/06-16 12:58

Anklaget for hustru-vold: Nu rykker Johnny Depp i dansk fængselAnklaget for hustru-vold: Nu rykker Johnny Depp i dansk fængsel

Han kæmper i disse dage en ond kamp med konen der beskylder ham for hustruvold. I aften står han på scenen i Horsens statsfængsel.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er en pirat i modvind, der er landet i Danmark.

Johnny Depp, der er på Europa-turné med sit Hollywood-band Hollywood Vampires, der også består af rock-veteranerne Alice Cooper og John Perry, har haft en forfærdelig optakt til aftenens koncert i Horsens statsfængsel.

Johnny Depps eks taler nu ud om hustruvold-anklager
Johnny Depps eks taler nu ud om hustruvold-anklager

Den 52-årige multikunstners kone, skuespilleren Amber Heard har beskyldt ham for hustruvold, og nu vil hun skilles efter kun 15 måneders ægteskab.

Ifølge flere amerikanske medier beskylder hun Johnny Depp for at have et stof- og alkoholmisbrug og en yderst kort lunte.

- Han er ofte paranoid og hans temperament er ekstremt skræmmende, da det flere gange har vist sig at være fysisk farligt eller livstruende for mig.

Beskyldt for hustruvold: Nu svarer Johnny Depp igen
Beskyldt for hustruvold: Nu svarer Johnny Depp igen

- Gennem hele forholdet har Johnny (Depp, red.) være både verbalt og psykisk voldelig over for mig, har hun sagt i retten ifølge Daily Mail.

Amber Heard arbejder på, at Johnny Depp for et polititilhold imod hende. Selv vil Johnny Depp ikke udtale sig om sagen offentligt.

Hans datter fra et tidligere forhold Lily-Rose Depp tager til gengæld sin far i forsvar og har delt et billede på Instagram med et uddrag af en artikel, der gør det klart, at politiet ikke mener, der var sket en forbrydelse, da de sendt ud til Johnny Depp og Amber Heards hjem.

Hun tilføjer:

- Min far er den sødeste mest elskværdige person. Han har været intet andet end en god far for min lillebror og jeg. Alle der kender ham, vil sige det samme.

Dommer giver filmstjerne tilhold efter anklage om hustruvold
Dommer giver filmstjerne tilhold efter anklage om hustruvold

Frank Panduro, der arrangerer Johnny Depps koncert i Horsens statsfængsel, siger til TV2.dk:

- Det er en af de hårdeste fødsler, jeg har været med til som koncertarrangør. Den blev taget ved kejsersnit i 11. time, men jeg er stolt af at kunne præsentere Hollywood Vampires i Horsens. De giver kun seks koncerter i Europa, så for os er det sensationelt. Jeg kalder det gerne et scoop, at vi har lokket Johnny Depp og drengene til byen, udtaler Frank Panduro fra Horsens & Friends.

Bandet er sat til at gå på klokken 21.00 onsdag aften.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx