Af David Andersen - 11/12-17 12:32

Chokerende video: Rockstjerne sparker kvinde i hovedet under koncertChokerende video: Rockstjerne sparker kvinde i hovedet under koncert

Josh Homme undskylder på sociale medier, efter han sparkede en kvindelig fotograf i hovedet.

storybild

Josh Homme. (Billede: BALAZS MOHAI)

Rockstjernen Josh Homme, der blandt andet er frontmand for Queens of the Stoneage, undskylder mandag på sociale medier, efter han i weekenden tilsyneladende umotiveret og med fuldt overlæg sparkede en kvindelig fotograf i hovedet.

Episoden udspillede sig lørdag aften under det årlige arrangement KROQ Acoustic Christmas i Los Angeles, hvor Homme var på scenen med Queens of the Stoneage.

Fotografen har lagt ovenstående video af episoden på Instagram, hvor hun ironisk takker ham for, at han sendte hende en tur på hospitalet.

Sagen har forarget og undret mange, idet Josh Homme er erklæret modstander af enhver form for vold, og tidligere har smidt et medlem ud af bandet, fordi han havde tævet kæresten. Men samtidig har han vakt bekymring efter en række skumle udtalelser og handlinger, og han har blandt andet skåret sig selv i panden med en kniv, hvilket har fået mange til at undre sig over, om han mon har et stof- eller alkoholmisbrug, som gør ham utilregnelig.

Han har nu lagt flere dybfølte undskyldninger til fotografen på bandet hjemmeside. Her siger han blandt andet, at der foregår nogle ting i hans liv, som han lige skal have styr på. Det er nok en meget god idé.

Et opslag delt af QOTSA (@queensofthestoneage) den

1/2

Et opslag delt af QOTSA (@queensofthestoneage) den

2/2

Et opslag delt af QOTSA (@queensofthestoneage) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Akavet afvisning: Se hvad der sker,...
bt.dk
Gravid politiker sender Nye...
bt.dk
Superligaprofil råbte ad dommer: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx