Af - 15/11-15 12:17

Lyt: Citybois udsender ny beskidt single: - Vi vil gerne vise en ny sideLyt: Citybois udsender ny beskidt single: - Vi vil gerne vise en ny side

Citybois er klar med tredje udspil. Denne gang blander de Scarlet Pleasure-universet med beskidt tilbagelænet cruiser-rap.

Bildstrecke im Grossformat »
Nicole Jeel, 13 år Hvorfor er du fan af Citybois? Det er ikke kun fordi, at de synger godt. De er også rigtig gode personer - de er bare rigtig rigtig søde. Er du forelsket? Ja, det kan man nok godt sige. Jeg er mest vild med Anthon, for ham har jeg mødt to gange. Selvom man godt ved, at man ikke bliver kærester med dem, så drømmer man jo lidt om det. Hvorfor er Citybois anderledes end andre drengegrupper? Jeg har været fan af Justin Bieber og One Direction, men synes ikke de er så søde mod deres fans som Citybois. Med Anthon og Thor er der større chancer for, at de svarer på Facebook, og det betyder rigtig meget for os fans. Pernille Rikke Kjær, 13 år Hvorfor er du fan af Citybois? De har en vild udstråling, som virkelig fanger mit hjerte. Og så føler man, at de er virkelig er dem, de er. Er du forelsket? Elsker dem rigtig meget. Selvom jeg jo godt ved, at de er ældre end mig, så det nok ikke kommer til at ske. Hvorfor er Citybois anderledes end andre drengegrupper? Det er jo bare to normale drenge - ligesom vi er helt normale piger. Man kan komme tættere på dem. Følge med i deres liv på Facebook for eksempel. Kimmi Andersen, 14 år Hvorfor er du fan af Citybois? De er bare dejlige og fantastiske. Jeg har mødt dem, og det føles så uvirkeligt bare at stå foran dem. Er du forelsket? Ja! Nok mest i Thor. Han har det med at være lidt klodset, og det er bare så sødt. Hvorfor er Citybois anderledes end andre drengegrupper? Det er så fedt, at man kan møde dem - for eksempel på Strøget helt tilfældigt. Thor har liket nogle af mine kommentarer på Citygirls-gruppen. Det var så stort, at jeg begyndte at græde. Thor Farlov og Anthon Knudtzon til P3 Guld

Citybois er stadig sindssygt populære i Danmark. Læs her hvorfor deres fans er så vilde med dem.

Citybois kører fortsat derudaf med 120 kilometer i timen og har, selvom de er begyndt i gymnasiet, ikke sluppet musikken. Langt fra.

I dag har de netop udsendt deres tredje single 'Ridin'. Thor Farlov fortæller om det nye nummer:

- Vi vil gerne vise Danmark en anden side. Nu har vi udgivet to meget poppede sange. Denne er lidt mere hiphop. Vi vil gerne give Danmark en følelse af 'okay, de kan faktisk noget de to bydrenge'.

Citybois annoncerer turné: Kommer de til din by?
Citybois annoncerer turné: Kommer de til din by?

De har denne gang fået hjælp af blandt andet sangskriveren Engelina, der senest har hittet med sange til den unge popspire Cisilia debutalbum.

Thor Farlov kan endnu ikke sætte dato på udgivelsen af et regulært Citybois-album. Han kan kun gentage, hvad de tidligere har meldt ud:

- Inden året er omme. Men som vi har skrevet på vores Facebookside, vil alle vores mange nye numre blive spillet til vores koncert i Tivoli den 21. december.

Får pigerne til at skrige: Derfor elsker vi Citybois
Får pigerne til at skrige: Derfor elsker vi Citybois

Lyt til Citybois nye single her:

Citybois har netop udgivet deres nye single 'Ridin'. Hvad synes I om den? Er det deres bedste nummer? #citybois #ridin

A photo posted by Metroxpress Danmark Kendte-red (@mxkendte) on


LÆS OGSÅ: Citybois: Vi skriver vores egne tekster

LÆS OGSÅ: TV: 5 minutters lyn-interview - Se Adam & Noah svare på ALT

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Chok-melding: Kæmpe tunnel-projekt...
bt.dk
God timing? Zuckerberg solgte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx