Af - 29/04-15 11:32

TV: Har Kato styr på priserne i Netto?TV: Har Kato styr på priserne i Netto?

Kato tænker nyt med lanceringen af sit nye album 'Now'. Når du handler ind i Netto, kan du fra fredag smide et stykke med Kato-hits med ned i indkøbskurven. Han håber at ramme et nyt publikum.

Advarsel: Vi talte med Kato over skype og optagelserne blev desværre ikke helt optimale. Både lyd og billede bliver desværre ikke bedre. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Har du fået en god plads i butikken?

- Haha, jeg ved det ikke. Jeg har ikke været nede i Netto på det sidste. Jeg synes, det er lidt for pinligt at lede efter sig selv.

Top 10: Her er de mest populære hundenavne
Top 10: Her er de mest populære hundenavne

Kato har fået en god ide. For at nå ud til det helt brede publikum, har han indgået et samarbejde med Netto. Når du køber et sæt Kato-hovedtelefoner i butikken, får du samtidig en download-kode til hans nye album 'Now'.

- Folk køber jo ikke cd'er længere, så nu prøver vi at gøre det lidt anderledes. Nu må vi se, om det fungerer, og om jeg får solgt lidt flere album, end jeg plejer. Jeg har ikke fået nogen stor check af Netto, jeg håber bare, at min plade når bredt ud, lyder det fra Kato.

Kato overrasker med imponerende lyn-vægttab
Kato overrasker med imponerende lyn-vægttab

Kato og Netto er begge født i 1981. Det er helt tilfældigt, griner han.

- Det vidste jeg ikke, men det lyder da til, at det var 'ment to be'. Da jeg voksede op i Thisted var der kun én Netto-butik. Det var der, vi altid gik ind og købte billige øl, når det var godt vejr.

Tog billede med Snoop Dogg - og det skulle han aldrig have gjort
Tog billede med Snoop Dogg - og det skulle han aldrig have gjort

Han har også engang arbejdet i en frugt og grønt-afdeling, men det er en anden historie. Fredag er det nye album på gaden, og atter engang er Snoop Dogg med på vokal.

- Det er jeg så utrolig stolt over. Nu kommer han jo snart til Danmark (Snoop Dogg spiller til Tivoli Fredagsrock den 24. juli, red.), så kan det være, vi stikker hovederne sammen igen. Jeg drømmer helt vildt om at komme til USA og leve af musikken der, men det skal være under de rigtige omstændigheder. Lige nu tør jeg ikke forlade det, jeg har opbygget i Danmark.

Stort rap-navn kommer til Fredagsrock 2015: Se hele programmet her
Stort rap-navn kommer til Fredagsrock 2015: Se hele programmet her

Vi testede Kato, om han egentlig har styr på hvad, varerne koster i Netto. Se resultatet i videoen øverst.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx