Af David Andersen - 25/09-17 08:27

Fans undrer sig efter mystisk besked: Er X Factor-vinder blevet hacket?Fans undrer sig efter mystisk besked: Er X Factor-vinder blevet hacket?

Et mystisk telefonnummer og en meget lang video. Hvad sker der lige for Saveus?

storybild

Saveus koncert på Northside Festival Fredag den 9. juni 2017.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017) (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Martin Hoberg Hedegaard, bedre kendt som 'Martin fra Ørum' eller 'X Factor-Martin', er tilbage med bandet Saveus, efter en lang pause i kølvandet på X Factor-triumfen.

Til foråret drager den 24-årige musiker på Danmarks-turné i kampen for at blive anerkendt som Saveus og træde ud af X Factor-skyggen. Men i dag er det en helt tredje ting, som optager hans tilhængere.

Bandet Saveus' Facebook-side er nemlig blevet fyldt med nogle kryptiske beskeder og en fire timer lang live-video, der er fuld af skumle ting.

Det har fået mange fans til at mistænke siden for at være blevet hacket, mens andre mener, det må være et marketingsstunt.

Den lange video fokuserer lige som flere billeder på et telefonnummer, man skal ringe til. Da vi ikke har fået bekræftet, at der IKKE er tale om hacking, kan vi ikke anbefale, at man ringer til nummeret.

Der er delte meninger om, hvorfor Facebook-siden pludselig ser sådan ud.

Vi har henvendt os til Saveus' pladeselskab Copenhagen Records for at blive klogere på sagen, men de er endnu ikke vendt tilbage.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

17-årig piges køreprøve ødelagt af...
bt.dk
FCM-boss svarer igen: Brøndby-ejer...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
Far til 14-årige og udviste Yiming:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx