Af - 22/01-16 14:22

Guns N' Roses til Northside? Talsmand afslører lidt om kryptisk plakatGuns N' Roses til Northside? Talsmand afslører lidt om kryptisk plakat

Talsmand for Northside løfter lidt af sløret for, hvem der gemmer sig bag fire nye, hemmelige navne på plakaten for Northside 2016.

Bildstrecke im Grossformat »

Fredag uploadede Northside på deres Facebook-side en noget kryptisk besked om fire nye navne til plakaten 2016.

- TOP SECRET: 4 nye navne er klar til #NS16-plakaten!, skrev de til billedet herunder.

I kommentarsporet ved siden af plakaten gik folk lystigt i gang med at gætte på, hvem der kunne gemme sig bag de blå bokse. Især navnet på tredje linje – til venstre for Deftones – ville folk gerne have til at passe med rockbandet Guns N' Roses, som for nylig annoncerede, at de under, hvad der ligner et originalt line-up med Axl Rose og Slash i front, vil give koncerter igen.

- Guns n Roses?! Mit hjerte er lige sprunget et slag over....... Lad det ske!, skrev en.

- Hvis det er Guns'n'roses er det mildest talt for vildt. Men med rygterne om deres pris, tvivler jeg meget stærkt på det, skrev en anden.

Nyt fra Northside: Løfter sløret for to store topnavne
Nyt fra Northside: Løfter sløret for to store topnavne

Over for metroxpress vil talsmand for Northside, John Fogde, ikke afsløre, om gættene på GNR er korrekte. Dog lægger han mellem linjerne op til, at buddet på de efterhånden gamle rocklegender måske ikke er helt på kornet:

- Altså, hvis man synes, det passer på bogstaverne, kan man bare gætte løs. Men man skal tage højde for mellemrum, og så er det måske ikke det bedste bud, lyder det fra talsmanden, som fortsætter:

- Jeg vil ikke tage det sjove ud af legen, og jeg kan sige, at det er nogen af de allertungeste internationale navne, der vil blive offentliggjort, men med gamle bands, som pludselig bliver gendannet, ved man aldrig, hvad man får. Og i forhold til vores størrelse og koncept, vil de (Guns N' Roses, red.) måske ikke være den bedste investering, siger John Fogde.

Northside tilbyder nu også hotel
Northside tilbyder nu også hotel

Det er først på onsdag, Northside endeligt løfter sløret for, hvem der gemmer sig bag de markerede bokse. John Fogde vil ikke sige, hvilke musikgenrer, der berøres, men han lover, at folk ikke bliver skuffede:

- Alle fire bands er store navne, der vil kunne stå øverst på Nortside-plakaten, og sammenlignet med tidligere år, passer de rigtig godt ind vores profil, siger han.

De andre bands, som folk gætter på er: The Chemical Brothers, Jamie XX og Chromatics. Og så selvfølgelig Cut'N'Move, som P6 Beat håber og tror på.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx