Af - 28/03-14 14:27

Remée: Færdig med 'X Factor' - måskeRemée: Færdig med 'X Factor' - måske

Remée regner ikke med, at han skal lave mere 'X Factor', Anthony & Jasmin frygter at synge forkert. Se hvad alle de centrale aktører i underholdningsprogrammet forventer sig af finalen.

storybild

Remée regner ikke med, at han skal være 'X Factor'-dommer næste år. (Billede: Polfoto)

I aften afvikles finalen i årets X Factor. Metroxpress fik sig en snak med dommere og deltagere om deres tanker om finalen og ikke mindst, hvad de forventer sig af fremtiden.

Anthony & Jasmin:
- Det eneste, der kan gå galt er, at vi er så nervøse, at vi synger forkert, men det er ikke noget, vi tænker på, for så går det bare galt. Vi glæder os til at stå på scenen en sidste gang og bare nyde det. Det bliver også et rørende øjeblik. Det er afslutningen på en rejse for os i 'X Factor', men vi vil fortsætte med at lave musik sammen.

Thomas Blachman:
- For mig handler det ikke om at vinde, men jeg vil da blive ekstremt rørt på Anthony og Jasmins vegne, hvis de vinder. Jeg kan ikke overskue at tænke på, om jeg vil fortsætte som dommer, men jeg synes, det er svært, at man ikke kan operere med originale numre. 'X Factor' har udviklet sig ekstremt, men jeg savner, at de løsner op for nogle formatændringer.

Lina Rafn:
- Vi tager en chance med sangen 'Tomorrow' af Niki And the Dove, der ikke er en kommerciel popsang i traditionel forstand. Da jeg lyttede til den på min telefon, begyndte jeg at græde, fordi den er så rigtig i forhold til den rejse, som Henriette har været igennem. Min egen fremtid i programmet afhænger af, hvordan det kommer til at passe ind i mine andre planer.

Remée:
- Mit største håb er, at Lucy bliver en af de to, der får lov at synge sin vindersang. Den er min største forløsning i år. Det er svært at spå om fremtiden, men min umiddelbare fornemmelse er, at Lucys vindersang var afslutningen for mig i ‘X Factor’. Men lad os se hvad der sker.

Henriette Haubjerg:
- Jeg er spændt på, hvem der kommer til at vinde. Jeg er hele tiden gået efter at komme i finalen, for så har man fået det hele med, men hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg ikke engang regnet med at gå videre fra den første audition. Efter ‘X Factor’ vil jeg til at skrive mine egne sange og komme ud til nogle producere med dem.

Lucy Mardou:
- Jeg var virkelig slidt i sidste weekend grundet sygdom, men koncerten på Rådhuspladsen fyldte mig med energi igen. Jeg er meget fokuseret på finalen, jeg har sommerfugle i maven, og jeg glæder mig bare til at give den gas og nyde det hele for sidste gang. Jeg vil fortsætte med at lave musik efter ‘X Factor’.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx