Af - 07/02-14 07:07; Opdateret: 07/02-14 11:41

Kendt radiovært droppet af P3: Starter egen kanalKendt radiovært droppet af P3: Starter egen kanal

'Heartbeats' giver danskerne elektroniske rytmer døgnet rundt. Det skuffer dog vært Le Gammeltoft, at der ikke er plads til genren på DR's P3.

storybild

DJ Le Gammeltoft åbner i dag radiostationen Heartbeats (Billede: Gonzales Photo Martin FÆlt)

Trods gode lyttertal og en stor fanskare droppede DR ved årsskiftet det elektroniske musikprogram Unga Bunga. Det ærgrede værten Le Gammeltoft så meget, at hun i dag starter sin helt egen onlinebaserede radiokanal, hvor tidens populære popskæringer er bandlyste.

Se billeder: Første farvel: Le Gammeltoft er færdig
Se billeder: Første farvel: Le Gammeltoft er færdig

- Da jeg fik at vide, at DR ville lukke Unga Bunga, tænkte jeg meget over, hvad jeg skulle gøre. Var det her, det skulle slutte? Det mente jeg ikke. Jeg har stadig lyst til at formidle den elektroniske musik, og så tyggede jeg på, hvordan det skulle ske, siger Le Gammeltoft.

Nøglen til radiokanalen 'Heartbeats', som åbner i dag på web og som app, blev de mange trofaste fans af Unga Bunga, som har bidraget med serverplads, hjælp til udvikling af mobilapp og start af hjemmeside. Noget som de ifølge Le Gammeltoft gør, fordi mange lyttere mangler et alternativ.

Unga Bunga lukker og slukker
Unga Bunga lukker og slukker

- Der er mange, der brænder for musikken, der blev spillet i Unga Bunga. Hvor man kan høre god musik uden at høre på en vært, som konstant snakker om sig selv. Hvor man ikke skal høre på Rasmus Seebach eller Medina. Nu bruger jeg så mit navn og min erfaring til at gøre det lettere for folk at få adgang til den her anderledes musik, siger Le Gammeltoft, som ikke kan lade være med at ærgre sig over, at Unga Bunga ikke kunne fortsætte på DR's P3.

- Så vidt jeg har forstået det, vil P3 ikke længere have den slags programmer, hvor værten bestemmer musikken. Det hele skal være en stor playliste. Jeg synes, det er pisse ærgerligt. På en eller anden måde synes jeg ikke, det lever op til public service-kravet.

I denne uge: 'Vild Med Dans-Le' på besøg i Kenya
I denne uge: 'Vild Med Dans-Le' på besøg i Kenya

Heatbearts kommer til at sprede elektroniske vibes døgnet rundt, og Le Gammeltoft vil samtidig levere et ugentligt program i stil med Unga Bunga.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Charles og mor fanget i sjælden...
bt.dk
Superliga-klub anklaget for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx