Af - 22/09-13 11:29; Opdateret: 22/09-13 13:01

Peter Belli: \Peter Belli: "Det var så dumt af Johnny Reimar!"

Da Johnny Reimar i 1971 arbejdede på en ny Peter Belli-plade, kom han til at sige nej tak til et af årtiets største danske hits

storybild

(Billede: Pr foto)

I september-udgaven af Euroman fortæller Johnny Reimar om sin største karrieremæssige brøler:

- I 1971 var jeg ved at lave en plade sammen med Peter Belli, da en mand kom over til os i studiet. Han havde røde seler på og et stort skæg og insisterede på at tale med mig. Han havde lavet en sang til Peter Belli og syntes, at vi skulle høre den. Han satte sig ned ved et flygel og begyndte at synge: 'Der er noget galt i Danmark, Dybbøl maler helt ad helvede til...'

LÆS OGSÅ Johnson efterlyser Peter Belli

Johnny Reimar ville dog ikke have bandeord med på Bellis album og sagde nej tak til John Mogensen, som efterfølgende indspillede den selv og blev et af årtiets største danske hits.

Peter Belli udsender i morgen sit nye album 'Evig og altid' og i den forbindelse satte metroxpress sig ned med den gamle rock-ulv. Han husker stadig episoden med John Mogensen:

LÆS OGSÅ: Jeg var aldrig slået igennem i dag

- Det var så piiiinligt. Så dumt af ham. Johnny Reimar var min pladeproducer og har altid haft næse efter, hvor der er penge. Så kom John en dag med den her sang, 'Der er noget galt i Danmark', som han havde skrevet til mig. Han spillede den for os, og så sagde Reimar 'nej tak'. Han syntes ikke, jeg skulle bande på min plade. Jeg kiggede på Johnny. 'Hvad mener du?' Men Johnny stod fast. Så indspillede John den selv og fik jeg kanon succes. Det var en dum en, Reimar lavede, men vi blev nu hurtigt gode venner igen.

LÆS OGSÅ: Sådan gjorde Peter Belli sit nye album færdig trods sygdom

LÆS OGSÅ: Da 'Paradise Hotel'-Peter mødte Peter Belli


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter gigantisk straffe-drama:...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx