Af - 13/06-15 15:56; Opdateret: 13/06-15 17:40

Rockstjerne brækker benet under showet: Fortsætter alligevel koncertenRockstjerne brækker benet under showet: Fortsætter alligevel koncerten

Der skal mere end en brækket knogle til for at holde Foo Fighters-forsanger Dave Grohl fra at give publikum det, de har betalt for.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg tror lige, at jeg har brækket benet.

Det er en sætning, som man helst vil undgå at høre, og særligt når det kommer fra forsangeren på det band, man er til koncert med.

Men det var lige præcis, hvad et stadion fuld af svenske fans fik at vide, da Foo Fighters-stjernen Dave Grohl røg ned fra scenen under bandets anden sang i løbet af deres koncert i Göteborg fredag aften.

Nederst kan du se videoer fra koncerten.


Musikken stoppede, og Dave Grohl fik assistance fra de ambulancefolk, der var til stede. Mens de fik ham op på en båre, fik den 46-årige rockstjerne fat i en mikrofon, så han kunne fortælle publikum, hvad der var sket:

- Jeg elsker også jer, røvhuller. Nå, men hør her. Jeg tror lige, at jeg har brækket benet. Jeg tror virkeligt, at jeg har brækket benet.

TV: Efter vild biljagt stjæler øjenvidne scenen med genial fortælling
TV: Efter vild biljagt stjæler øjenvidne scenen med genial fortælling

Og selv om det måske vil have stoppet de fleste fra at fortsætte med at lave mere den dag, så var det ikke Dave Grohls plan.

- Mine damer og herrer, nu tager jeg lige en tur på hospitalet. Jeg skal have fixet mit ben. Men bagefter vil jeg komme tilbage, og så spiller vi for jer igen. Undskyld. Undskyld. Vi gør det, sagde han, mens ambulancefolkene gjorde klar til at bære ham væk.

Mikrofonen gav han videre til bandets trommeslager, Taylor Hawkins, og den resterende del af bandet fyrede et par covernumre af, mens Dave Grohl fik behandling. Og faktisk gik meldingen i første omgang på, at publikum ikke ville få mere end det.

TV: Popstjerne fik fingeren skåret op af drone under koncert
TV: Popstjerne fik fingeren skåret op af drone under koncert

Men ganske som lovet vendte Dave Grohl tilbage og fortsatte koncerten. Han blev i første omgang placeret på en stol midt på scenen, hvor en læge tilså benet, mens forsangeren gik i gang med spille.

- Det kan godt være, at jeg hverken kan gå eller løbe, men jeg kan stadig spille guitar og skrige, råbte han ud til publikum.

Foo Fighters spillede så koncerten til ende, så de svenske rock-fans ikke kom til at gå forgæves. Efterfølgende lagde bandet det her billede op på deres sociale medier, hvor man kan se, at det måtte have gjort ondt på deres 46-årige forsanger.

Thank you Gothenburg. That was amazing.

A photo posted by Foo Fighters (@foofighters) on


Clint Eastwood hagles ned for Caitlyn Jenner-joke
Clint Eastwood hagles ned for Caitlyn Jenner-joke

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx