Af Julie Laurs Bundgaard - 16/11-17 09:22

Drake afbrød sin koncert, da han opdagede, hvad der skete blandt publikumDrake afbrød sin koncert, da han opdagede, hvad der skete blandt publikum

Den verdenskendte rapper Drake afbrød onsdag sin optræden til en efterfest i den australske storby Sydney, for at henvende sig til en mand blandt publikum.

storybild

Drake til Toronto International Film Festival (TIFF) den 9. September 2017. Foto: REUTERS/Mark Blinch (Billede: MARK BLINCH)

»Hvis du ikke stopper med at røre ved kvinder, så kommer jeg selv ud og f*cker dig op,« lød det fra den tydeligt oprørte rapper, der flere gange gentog sit budskab i en vred tone.

Det skriver Sydney Morning Herald.

Koncerten blev sat på hold i et par sekunder, mens vagter lokaliserede den unge mand, der chikanerede flere af kvinderne blandt publikum og eskorterede ham væk fra klubben.

En af publikummerne ved navn Louise Sukari, har delt følgende video fra koncerten:

Optrinet fandt sted på en natklub ved navn Marquee i Sydney, hvor Drake holdte efterfest, efter sin koncert i Quos Bank Arena og kommer ovenpå en periode, hvor der har været stort fokus på sexchikane i underholdningsbranchen - blandt andet i forbindelse med anklager mod filmmogulet Harvey Weinstein.

Drake er lige nu igang med den australske del af sin 'Boy Meets World Tour,' som startede i Sydney den 7. november og slutter i Melbourne den 20. november.

LÆS OGSÅ: Eskalerende krise: Donald Trump 'dømt til døden'

Den canadiske rapper, som har det borgerlige navn Aubrey Drake Graham, udsendte sit første mixtape i 2006 og blev for alvor populær blandt rap-fans verden over, da han udgav albummet 'Take Care' tilbage i 2011.

Det har rygtedes, at den i dag 31-årige kvindebedårer tidligere har dannet par med verdenskendte superstjerner som blandt andet Jennifer Lopez og Rihanna, og han smeltede kvindehjerter verden over, da han under sin tale ved MTV Music Awards 2016 sagde følgende om sidstnævnte:

»Hun er en, jeg har været forelsket i, siden jeg var 22 år gammel.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx