Af - 20/09-13 07:35

Christopher: Dejligt at medierne lader os være i fredChristopher: Dejligt at medierne lader os være i fred

Christopher udsender i dag singlen 'Told You So', der blandt andet handler om forholdet til Medina.

storybild

(Billede: PR Foto)

Efter en turbulent periode hvor medierne gik amok over forholdet til Medina, føler Christopher endelig at omverdenen giver ham luft til at kunne koncentrere sig om musikken.

I dag genstarter han popmaskinen med singlen 'Told You So'. Metroxpress tog en snak med Christopher:

Et udråb til verden:

- Min nye single' 'I Told You So' handler om, at et forhold sagens kan lykkedes, selvom der er 10 års forskel. Der var så mange, der skrev om det (forholdet til Medina, red.) i starten, så det er fedt at kunne slutte sangen af med at synge: 'I love to say I told you so'. Jeg skrev sangen, fordi jeg tror, der er mange, der har stået i samme situation, at folk har sagt 'ej det går ikke', og så kunne bevise det modsatte.

LÆS OGSÅ: Medinas flotte bil hærget i Odense

Fred fra medierne
- Det sidste stykke tid har der været lidt ro på fra medierne side. Det har været så dejligt. Tit kunne man ikke rigtig styre det. Hvis Se og Hør gerne vil skrive en historie, så gør de det, uanset hvor latterligt, det er. Jeg tror, det er gået op for folk, at det vi (Medina, red.) har er ægte kærlighed. Jeg gør jo ikke noget anderledes. Jeg uploader stadig masser af billeder på Instagram, jeg tror bare, folk ser os som et rigtigt par nu. Og så hjælper det selvfølgelig, at Ibi Støving har fået en yngre kæreste, så de fokuserer på det i stedet.

Forbilledet Justin

- Jeg vil ikke være ked af at blive sammenlignet med Justin Timberlake. Jeg er kæmpe fan af især hans første album 'Justified', og der er klart elementer på min nye single, der ubevidst er kommet til at minde om hans. Vi har forsøgt at lave noget funky, uptempop og lidt kækt. På mit nye album, der udkommer i starten af 2014, vil man i det hele taget kunne høre, at jeg har lyttet en del til Maroon 5, The Script og One Republic, som jeg synes har formlen på den fede popmusik.

LÆS OGSÅ: Kendis-velgørenhed - Dem støtter de kendte

Mere voksen?
- Jeg ved ikke, om jeg lyder mere voksen. Jeg skriver jo alle mine sange omkring personlige erfaringer, og det er klart, jeg de sidste års tid har oplevet mere voksenagtige-ting. Da jeg udsendte min første single for to år siden, var jeg 19 år og helt grøn, og havde i det hele ikke så meget at skulle have sagt. Jeg er blevet mere sikker på mig selv, og sammen med Nordsø-brødrene, som jeg har lavet min nye musik, med har vi blandt andet afvist at få hjælp fra store amerikanske sangskrivere.

En god forretning
- Det er fedt at kunne leve af musikken. Det har været min drøm i så mange år. Nu kan jeg leve godt og har for eksempel lige investeret i et sommerhus. Det er fedt at kunne stå op hver dag og tænke: 'yes, endnu en god dag'.

LÆS OGSÅ: Galleri - Medina og kæreste nød solen i Barcelona


Nye krøller på drengen

- Haha, der er mange, der spørger, om de er ægte. Altså om jeg har fået det permanentet. De er ægte nok, min mor har også mange krøller. Der skulle bare prøves noget nyt. Nu har jeg i et par år haft kort hår i siderne og 'Tintin' på toppen ligesom alle andre, så i forbindelse med min nye single og det kommende album, er det fedt at kunne præsentere et nyt look.

Se Christopher synge sin nye single i 'Vild med dans' i aften.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ståle om sit hold: Ingen har dumpet
bt.dk
Har fem børn og 18 år yngre kæreste:...
bt.dk
Vulkanudbrud på ferieø: Flod af lava...
bt.dk
Vigtig bro lukker i knap et halvt år:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx