Af - 23/03-14 16:00; Opdateret: 23/03-14 17:34

Christopher springer ud som nymfoman: Jeg elsker at provokereChristopher springer ud som nymfoman: Jeg elsker at provokere

Siden sidste album er han rykket ind i 20'erne, han har 'overlevet' et forhold til landets største, kvindelige popidol, og så er han begyndt at lave hits om sex. Christopher gør klar til at provokere.

storybild

- Vent lige to sekunder med at gå ind. Oooog værsgo!

Et kamerahold følger metroxpress' journalist det sidste stykke hen ad gangen på pladeselskabet, før Christopher tager imod i sofaen.

Pilou Asbæk snød Anders Breinholt: Det svin, haha!
Pilou Asbæk snød Anders Breinholt: Det svin, haha!

Han har siden sin optræden i 'Natholdet' hos Anders Breinholt i slutningen af januar haft DR3 i hælene. De er ved at lave en dokumentarserie om popidolet, og dagens interview er en del af de sidste optagelser, før han mandag udsender sit nye album 'Told You So'.

- Det er forfærdeligt. Jeg er ved at brække mig af at have dem i hælene. Specielt fotografen derovre. Magen til røvhul, lyder det fra Christopher med et stort, ironisk smil.

(OBS! Christopher synes IKKE, fotografen er et røvhul)

Hør Christopher synge sine fans beskeder
Hør Christopher synge sine fans beskeder

Vi smalltalker indledningsvis om en tur til USA i februar, hvor Christopher mødte Beyoncés stemmetræner.

- Jeg var egentlig derovre for at skyde musikvideo til 'Crazy', men så mødte jeg en, som kendte en, som kendte Nick Cooper, der har trænet Beyoncé i mange år. De havde faktisk lige haft en session, dagen før jeg snakkede med ham. Han var ret excentrisk, men det var super sjovt at prøve. Jeg har aldrig haft stemme-undervisning før, hvilket han også bemærkede, men han sagde til mig, at jeg var et stort talent. Det er jo super fedt at få at vide.

Medina efter brud: Vi elsker stadig hinanden
Medina efter brud: Vi elsker stadig hinanden

Ser man bort fra det, som har fyldt mest i medierne – bruddet med Medina – har Christopher det sidste halve år hovedsageligt koncentreret sig om at få gjort sit andet album færdigt.

- Vi er gået efter at lave det popalbum, hvor du har lyst til at smide hænderne i vejret og så bare synge med fra start til slut. Jeg har arbejdet med Frederik og Fridolin (Nordsø, red.), som er nogle af landets bedste producere. De har jo lavet rigtig mange indie-ting, og jeg tror, de har syntes, det har været fedt at lave rendyrket pop, som de ved virker. I løbet af en måned har vi hver dag trænet om morgenen, spist noget frokost, taget i studiet, fået grineflip, lavet en sang og så taget hjem igen for så at starte forfra dagen efter.

Fra Christopher til Medina: Se de kendtes nytårs-selfies
Fra Christopher til Medina: Se de kendtes nytårs-selfies

Da Christopher i 2012 udsendte sit debutalbum 'Colours', blev han hurtigt Danmarks største teenageidol. Så blev han kæreste med Medina og blev en person ugebladene smed på forsiden. Nu føler han, at han er nået til næste stadie, hvor han ikke kun når teenagepigerne, eller 'bare er Medinas kæreste'.

- Jeg er jo blevet sat i bås som Medinas kæreste, og det er også fint nok. Jeg elsker at komme fra en underdog position og så overbevise folk om, at jeg selv kan. Da jeg udsendte singlen 'Told You So' i efteråret, kunne jeg pludselig mærke en forskel. For første gang fik jeg følelsen af at have et hit, som alle synger med på. Det er ret vildt at sidde i taxaen på vej ud til lufthavnen og høre sit eget nummer i radioen. Inde i terminalen spiller de den hos 'Joe and the Juice', og på flyet kan jeg så finde den på den lille skærm foran mig.

SE FOTOS: Så vild var Remees kendis alpe-fest
SE FOTOS: Så vild var Remees kendis alpe-fest

Christophers nye album er kærlighedssange fra start til slut. Ét nummer, 'Nympho' skiller sig ud med sin direkte sex-linjer. Hvordan forklarer man de 13-årige, hvad en nymfoman er?

- Haha, de får nok den milde version. Men jeg elsker at provokere, og så er jeg virkelig gået efter at lave det mest ærlige album, som skriger af Christopher anno 2014. Når man er 22 år, så skal der selvfølgelig være sådan et nummer med,” smiler han.
”Det har jo været de to vildeste år i mit liv. Sangene handler om det forhold, jeg har været i, og modsat sangene på mit første album, hvor jeg var nødt til at lede efter inspiration, så er de kommet til mig meget nemmere denne gang.

Medina forklarer nøgen-maleri: Min veninde blev banket gul og blå
Medina forklarer nøgen-maleri: Min veninde blev banket gul og blå

Som nævnt til at starte med, har Christopher haft DR3's kamerahold i nakken siden, han i slutningen af januar var gæst i 'Natholdet'. Her gjorde han sig særligt bemærket ved at fremføre nummeret 'First like', som lavede sjov med Christophers fans, når de kommenterer hans billeder på Facebook og Instagram.

- Det var Anders (Breinholt, red.) idé. Vi var ved at brække os af grin, da vi skrev den. Den er provokerende, men det er også så overdrevet, af folk ikke er tvivl om, at det er for sjov. Jeg tror, den har været med til at ændre folks syn på mig. Folk elsker jo selvironi. Jeg griner lidt af mine fans, og siger jeg elsker dem alle sammen. Også dem der siger, jeg har en lille tissemand, haha.

Poul Krebs: Medina er tarvelig med alle de nøgenbilleder
Poul Krebs: Medina er tarvelig med alle de nøgenbilleder

Interviewet er slut, og næste journalist venter ude på gangen. Christophers nye album udkommer ikke kun i Danmark, men i hele Skandinavien, og han skal måske også en tur til Tyskland og Japan med det, fortæller han.

Det næste halve år giver han omkring 100 koncerter i Danmark, så der er god chance for at se ham live.

Christopher slutter af:

- Jeg er overbevist om, at de, som til dato ikke har syntes, at min musik har været værd at sætte på derhjemme, kommer til at ændre mening. Det håber jeg i hvert fald.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx