Af - 24/08-15 19:30

Citybois udfordres af Landsbybois: - De synes vi gør grin med demCitybois udfordres af Landsbybois: - De synes vi gør grin med dem

Det måtte jo ske. Først fik vi Citybois, nu har to gymnasiedrenge fra Varde dannet gruppen Landsbybois. De har på kort tid skaffet sig en lille fanbase, men ved endnu ikke, om de stiller op i 'X Factor'.

Landsbybois giver en demonstration på deres talent. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Det trækker op til krig på boyband-fronten. Citybois stormede i foråret frem i 'X Factor' og blev på rekordtid et af landets varmeste teenageidoler. Nu bliver de udfordret fra vest.

'Kun Citybois kan gøre skør hårtrend populær i Danmark'
'Kun Citybois kan gøre skør hårtrend populær i Danmark'

Hvor Citybois har deres 'damejagt' og færden på Strøget i København, melder Landsbybois fra Varde sig nu ind i kampen om landets ungpigehjerter.

- Vi hedder Jens og Patrick og kommer fra Agerbæk. Vi går begge to i 1. BU på Varde Gymnasium. Udover Landsbybois spiller vi også i hvert vores band ved side af. Vi har lavet gruppen, fordi vi synes, det er oplagt med en 'land vs. by'-duel, fortæller 17-årige Jens Knudsen i en mail til metroxpress.

Populær X Factor-gruppe trækker stikket: - Rejsen er slut
Populær X Factor-gruppe trækker stikket: - Rejsen er slut

Han fortæller, at Citybois har kontaktet dem og sagt, at de synes, de gør grin med dem, og at de skal finde på deres eget.

- Som om et boyband er deres koncept. Vi mener ikke, vi gør grin med dem, vi har bare taget en lille del af deres navn og gjort det til vores eget. Og så laver vi et 'L' med hånden engang imellem, uddyber Jens Knudsen.

TV: - Vi er de nye Citybois!
TV: - Vi er de nye Citybois!

Han fortæller, at de har snakket om at stille op i 'X Factor', men de ved ikke, om det bliver til noget endnu.

Citybois fortæller til metroxpress, at det ikke er dem, men nogle af deres venner, der har skrevet til Landsbybois, så der har endnu ikke været direkte kontakt de to grupper i mellem.
Citybois understreger, at de synes, det er sjovt nok med Landsbybois, selvom de finder det en smule underligt.

Læs mere om Landsbybois på deres Facebookside

LÆS OGSÅ: Chok: Den nye 'X Factor'-dommer kan ikke se forskel på Citybois

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx