Af - 23/06-16 16:06

Danske rappere holdt vild studenterfest: Besvimede og kørte med den forkerte vognDanske rappere holdt vild studenterfest: Besvimede og kørte med den forkerte vogn

Raptrioen Vild $mith udsender i dag mini-albummet ’Alle er her’, der nemt kunne blive soundtracket til sommerens studenterfester. Her fortæller de om deres egne vilde studenter-oplevelser.

Se Vild $mith prøve metroxpress' svære festival-quiz. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- En af de mest legendariske studenterfester er helt klart min brors fest, griner ældste medlem i rap-trioen Vild $mith, Moses ’Vild Ting’, da metroxpress spørger til deres studenter-minder.

Han fortæller:

- Vi kørte shots og roulade-tema. Og i stedet for ølstafet kørte vi shot-stafet. Efter en time da de skal videre, smadrer Daniel hovedet ind i en dør og besvimer. Han er helt væk i fem minutter, da han pludselig vågner op og råber, ’hvad sker der?’. Han ser en tilfældig studenterbus ude på vejen og styrter efter den. Jeg troede, han blev kørt over, men det lykkedes ham at komme op i vognen – som tilhørte hans parallelklasse – hvor han bare rodede rundt på gulvet og havde det vildt. Han havde det tilgengæld pænt stramt, da de nåede til den næste familie.

TV: Vild Smith kæmper med geografien - se dem tage svær festivalquiz
TV: Vild Smith kæmper med geografien - se dem tage svær festivalquiz

Esben ’Hvidmayn’ kunne på sin studenterkørsel godt finde den rigtige vogn. Til gengæld smed han tøjet hele tiden:

- En fra min klasse fik den geniale ide, at vi skulle ’moone’. Vi kørte i hestevogn, som jo højest kører 15 kilomenter i timen. Hver gang der kørte en bil bag os, hoppede vi ned på køleren af bilen. Vi blev så fulde, at da vi skulle ud og køre dagen efter, var der seks-syv stykker, som måtte lægge sig med alkoholforgiftning.

Hvordan har din weekend været? Kardashians var ret vild
Hvordan har din weekend været? Kardashians var ret vild

Vild $mith er i dag aktuel med mini-albummet ’Alle er her’, der sagtens kunne blive soundtracket til din næste studenterfest. ’Vild Ting’ forklarer:

- Man begynder med ’Alle er her’, som ikke er for voldsom. Man sørger lige for, at alle er samlet. Så sætter man ’Rosé’ på for at få det lidt sommerlækkert, og man begynder at drikke. Så begynder man at blive klar på nogle piger og sætter ’Sindssyg’ på for at få vognen i gang. Man bliver fuld og vil høre ’Kærlighed’. Når der skal ’makes out’ med nogle piger, sætter man ’Game over’ på, og slutter man med ’Fuld, gik kold, fuld igen’, hvor det hele kan begynde forfra.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx