Af - 10/05-16 13:02

Citybois kom til at tale over sig: Nu er deres afsløring bekræftetCitybois kom til at tale over sig: Nu er deres afsløring bekræftet

For to uger siden kom Citybois til at afsløre, at Nik & Jay skal spille på Grøn Koncert. Festivalen afviste alt, men afslører nu, at de talte sandt.

Bildstrecke im Grossformat »

Citybois debuterer i år på Grøn Koncert, og da metroxpress for et par uger siden interviewede dem om det, kom de i deres begejstring til at afsløre, at de glædede sig til at hænge ud med deres idoler Nik & Jay backstage.

- Vi glæder os til at hænge med Nik & Jay og se dem for første gang. Dem har vi aldrig mødt før, og jeg har aldrig set dem live. Jeg er megafan, sagde Thor Farlov.

Fans i chok: Se Thor fra Citybois' nye korte frisure
Fans i chok: Se Thor fra Citybois' nye korte frisure

Problemet var bare, at Nik & Jay slet ikke var afsløret som hovednavn endnu, og derfor afviste Grøn Koncert alt, da metroxpress spurgte ind til afsløringen.

- Det ligner mere en ønsketænkning fra Citybois. Kunstnerne er ligesom alle andre ikke informeret om det fulde program. Vi må se om det går i opfyldelse, skrev indsamlinschef Theis Petersen fra Muskelsvindfonden i en mail.

Fra Citybois til 'årets håb': Det skal du opleve på SPOT Festivalen
Fra Citybois til 'årets håb': Det skal du opleve på SPOT Festivalen

Citybois' udtalelse havde ødelagt en planlagt pr-plan, hvilket man håndterede med tavshed.

Nik & Jays pladeselskab Copenhagen Records skrev i en mail:

- Det har jeg ingen kommentar til.

Mailen blev afsluttet med en blinkende smiley. Så kunne man tolke det, som man ville.

Afslører Citybois KÆMPE hemmelighed om Grøn Koncert her?
Afslører Citybois KÆMPE hemmelighed om Grøn Koncert her?

I dag afsløres det så i en pressemeddelelse fra Grøn Koncert, at Nik & Jay, som Citybois sagde, spiller til sommerens koncerter.

- Det bliver sturt, sturt nummer! Vi vender tilbage på græs, og det har vi tænkt os at gøre med manér, stil, smil, nyt, gammelt, overskud, god energi og swaaag, siger Nik i pressemeddelelsen.

Jay supplerer:

- Vores mål er at give folk noget, man kan snakke videre om månederne derpå. Noget, der er så meget i fjæset på folk – pakket med tracks, de kender, overraskelser og syg energi. Vi vil fylde pladsen op med kærlighed, så vi kan føle os hjemme. Og netop som det bliver mere højtflyvende og over toppen end nogensinde, tager vi det ned på jorden igen. Vi gør det jordnært og ægte og lader folk gå derfra som gladere og bedre mennesker – forhåbentlig med en trang til at fortsætte festen ude i byen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
Populær radiovært vender tilbage...
bt.dk
Dronningen har bedt om, at selv den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx