Af nani - 04/03-15 12:32

Hvad så Skanderboooorg? Så er der udsolgtHvad så Skanderboooorg? Så er der udsolgt

Skanderborg-festival udsolgt fem måneder før start. Man har solgt alle årets partoutbilletter. "Helt vildt og fantastisk," siger formand.

storybild

(Billede: Polfoto)

Knopskydningen blandt de danske festivaler har ikke mindsket efterspørgslen efter billetter til den populære Smukfest i Skanderborg.

Fem måneder før forstærkerne tændes, kan arrangørerne nu melde udsolgt af den største billetgruppe, partoutbilletterne, der giver adgang til koncertpladsen under alle fem spilledage.

- Det er jo helt vildt og fantastisk, at vi har solgt alle vores partoutarmbånd hele fem måneder før, vi starter på Smukfest 2015, siger formand for Skanderborg Festivalklub, Claus Visbye.

Vind billetter til Bryan Adams “Reckless”koncert
Vind billetter til Bryan Adams “Reckless”koncert

Festivalen løber af stablen fra den 5. til den 9. august, og der varmes op på campingarealerne allerede fra 2. august.

Øverst på plakaten over årets musikprogram finder man foreløbig de tre DJ-stjerner Hardwell, Tiësto og Avicii, det amerikanske rockstjerne Lenny Kravitz, den musikalske tusindkunstner Beck og det gendannede danske rockband Dizzy Mizz Lizzy.
- Sidste år satte vi rekord ved at have solgt det sidste partoutarmbånd den 1. april - og at vi skulle gøre det næsten en hel måned tidligere i år, har vi ikke engang turdet drømme om, konstaterer Claus Visbye.

Festivalen oplyser, at der fortsat er endagsbilletter til spilledagene onsdag, torsdag, fredag og søndag, mens lørdag, hvor Beck står øverst på plakaten, er udsolgt.

Foruden festivalen i Skanderborg afvikles der også en Smukfest i København den 31. juli og 1. august. Hertil er der fortsat billetter at få.

Smukfest erkender fejl: Sender undskyldning til dansk popstjerne
Smukfest erkender fejl: Sender undskyldning til dansk popstjerne

Smukfest Copenhagen forklarer: Derfor lukker vi så tidligt
Smukfest Copenhagen forklarer: Derfor lukker vi så tidligt

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Team Danmark-direktør er skuffet over...
bt.dk
Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx