Af Trine Steengaard Nielsen - 28/08-17 14:59

Michael Jacksons datter vakte opsigt ved kæmpe prisshow: - Vi må kæmpe imod!Michael Jacksons datter vakte opsigt ved kæmpe prisshow: - Vi må kæmpe imod!

19-årige Paris Jackson, datter af den afdøde popstjerne Michael Jackson, benyttede scenen ved årets MTV Video Music Award til at komme med et stærkt, politisk budskab til præsident Donald Trump og de hvide racist-idioter.

Michael Jacksons datter drillede Trump og svinede hvide racister ved MTV Video Music Award

Paris Jackson var på scenen for at præsentere prisen for bedste popvideo ved prisshowet, der fandt sted natten til mandag i Los Angeles i den amerikanske stat Californien. Men hun benyttede spotlyset til at levere et stærkt, politisk budskab i kølvandet på urolighederne i byen Charlottesville i Virginia tidligere på måneden.

Her påkørte og dræbte en mand 32-årige Heather Heyer, der deltog i en demonstration mod racisme og tilhængere af et hvidt overherredømme og andre nationalister fra den yderste højrefløj.

Den 19-årige model og skuespillerinde Paris Jackson drillede præsident Donald Trump ved at bruge flere af hans faste favorit udtryk i talen.

Hun henvendte sig derefter direkte til de nazistiske tilhængere af de hvides overherredømme i en tilsyneladende improviseret tale.

»Så lad os gå herfra i aften og vide, at vi må vise de disse nazistiske, hvide, racist idioter i Charlottesville og over hele landet, at som en nation med frihed som vores slogan har vi nul tolerance for deres vold, deres had og deres diskrimination. Vi må kæmpe imod.«

Den kontroversielle tale delte efterfølgende vandene på Twitter. Mens nogle mente, den var upassende, mente andre den var stærk og modig. De fleste var dog enige om, at hendes far Michael Jackson ville have været stolt af hendes udmelding.

Dagen derpå høster talen dog mange roser i flere amerikanske medier.

Heather Heyers mor Susan Bro var også tilstede ved prisuddelingen og holdt også en stærk og rørende tale til ære for sin afdøde datter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx