Af - 26/08-15 11:02; Opdateret: 26/08-15 11:19

Justin Bieber afslører hemmeligheden bag sjov lyd i årets sommerhitJustin Bieber afslører hemmeligheden bag sjov lyd i årets sommerhit

Ahaaaaa, tænker du måske, når du får det at vide.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du ikke har levet under en sten, har du nok hørt en af årets helt store sommerhits 'Where Are Ü Now' med Justin Bieber, Diplo og Skrillex.

Det er en af de ørehængere, man især lægger mærke til, fordi der er en sjov, skinger lyd i omkvædet, man slet ikke kan undgå at undre sig en smule over.

Numsekrig: Model udfordrer Biebers bagdel
Numsekrig: Model udfordrer Biebers bagdel

Nu afslører Justin Bieber så endelig, hvad den specielle lyd i virkeligheden er. I et nyt interview med New York Times fortæller den 21-årige superstjerne nemlig, at det faktisk er hans stemme, der er den mystiske lyd.

Der er selvfølgelig blevet pillet en del ved den via en computer, men den er god nok. Det er Justin Biebers stemme, som pryder omkvædet.

Bieber smider alt tøjet - fans går bananas
Bieber smider alt tøjet - fans går bananas

Du kan høre sangen her. Læg mærke til lyden i omkvædet. Den kommer første gang cirka 1 minut og 9 sekunder inde i sangen.

'OITNB'-stjerne mistede kæmpe filmrolle, fordi hun ligner Justin Bieber
'OITNB'-stjerne mistede kæmpe filmrolle, fordi hun ligner Justin Bieber

Hvis du vil høre mere om hele tilblivelsen af sangen, kan du klikke ind på New York Times, hvor de har produceret et storstilet interview med de tre mænd bag sangen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx