Af Simon Boas - 23/07-17 12:51

35-årig sangerinde døde pludselig på scenen: Musikanlægget kan være dødsårsagen35-årig sangerinde døde pludselig på scenen: Musikanlægget kan være dødsårsagen

Onsdag døde den franske sangerinde Barbara Weldens, mens hun stod på scenen og spillede koncert. Nu efterforsker fransk politi, om musikanlægget kan have været årsagen.

storybild

Arkiv

Det skriver det franske medie Europe 1.

Det var i den lille franske by Gourdron, at 35-årige Barbara Welden pludselig faldt om midt på scenen, da hun spillede koncert i byens kirke. Straks blev den unge sangerinde forsøgt genoplivet, men hendes liv stod desværre ikke til at redde.


De første meldinger gik på, at Barbara Welden fik et hjerteanfald, og nu mener den franske avis Europe 1 således at vide, at politiet arbejder ud fra en teori om, at musikanlægget på scenen har givet sangerinden stød i en sådan grad, at hendes hjerte gik i stå.

Barbara Weldens blev betragtet som en af de nye stjerner på den franske musikscene, og hun kunne blandt andet bryste sig af at være udråbt som årets musikalske talent i Frankrig i 2016.

Hun spillede i Goudron i forbindelse med musikfestivalen Léo Ferré. Hendes dødsfald har dog medført, at man har valgt at aflyse resten af festivalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Cykelrytter dræbt af puma - slæbt ind...
bt.dk
Ost trækkes tilbage flere steder i...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx