Af - 24/02-16 13:33

Fallulah udsender album i USA: - Jeg vil gerne nå bredere udFallulah udsender album i USA: - Jeg vil gerne nå bredere ud

Når Fallulah fredag udsender sit nye album, er det på en amerikansk pladekontrakt, der skal få hende ud til et internationalt publikum. Metroxpress mødte den 30-årige sangerinde i Los Angeles, hvor hun fra sin Airbnb-lejlighed samler ny inspiration.

Bildstrecke im Grossformat »

Fallulah var den første cyklende person metroxpress mødte i Los Angeles.

- Det mest turist-agtige jeg har gjort, var da jeg sidste år havde min familie og kæreste med på Hollywoods 'walk of fame', hvilket jo slet ikke er fedt. Det er bare en masse sælgere, der overfalder en. Det fedeste er at sidde på en café og bare kigge på mennesker og blive inspireret.

Metroxpress-læser hjælper dansk sangerinde i nød og vinder udskældt album
Metroxpress-læser hjælper dansk sangerinde i nød og vinder udskældt album

Metroxpress møder Fallulah i Los Angeles. Solskinsbyen har de seneste år været den danske sangerindes kunstneriske helle, efter at hun med hjælp fra sin manager har fået en amerikansk pladekontrakt.

- Jeg vil ikke være Katy Perry, men jeg vil helt sikkert gerne nå bredere ud med min musik. Jeg har længe haft fans i USA, så det er fedt, at de også kan købe musikken nu, forklarer Fallulah, der fredag udsender sit tredje album 'Perfect Sense'.
Under dette ophold bor Fallulah i en AirBnB-lejet lejlighed i Beverly Hills-kvarteret 'Larchmont Village'.

Twitter-battle: Fallulah kræver undskyldning af Leth
Twitter-battle: Fallulah kræver undskyldning af Leth

- Jeg har nogle højlydte naboer, der er meget babyskirg og hunde der gør, så jeg forsøger at være så meget ude som muligt.

Hun rejser alene, men har alligevel både hængt ud med Sune Wagner fra The Raveonettes, Vinnie Who og Jeppe Laursen fra Junior Senior. Sidstnævnte har hun skrevet et nummer med til sit nye album.

Fallulah: Uventet succes i Rusland
Fallulah: Uventet succes i Rusland

- Det er fedt, at man kan få lidt dansk-californisk-stemning med . Jeg synes godt, man kan høre, sangen er skrevet her.

Fallulah vil ikke afvise, at hun engang i fremtiden flytter rigtigt til Los Angeles.

- Hvis det giver mening for min karriere. Min familie er alligevel så vant til, at jeg rejser så meget. Det er kun min mormor, der altid ringer bekymret, når jeg skal ud og flyve.

LÆS OGSÅ: Først sol ... og SÅ kom regnen til Northside

LÆS OGSÅ: Northside danser, synger, drikker og kysser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx