Af - 29/11-15 13:56

Ups: Musiksite udgiver Rihanna-anmeldelse FØR de har hørt albummetUps: Musiksite udgiver Rihanna-anmeldelse FØR de har hørt albummet

Gode gamle Yahoo glæder sig så meget til Rihannas nye album, at de kom til at skrive en anmeldelse, før de endnu havde hørt albummet. Og så kom de til at publicere det.

Bildstrecke im Grossformat »

Hele verden regnede med, at Rihanna i fredags ville chok-udsende sit nye album 'Anti'. I stedet fortsatte hun sin drille kampagne, hvor hun laaangsomt uploader teasere for, hvad der nu er i vente.

Det er frustrerende ja, men det er også sjovt, når Rihannas spillen kostbar presser medierne til at dumme sig.

Denne superstjerne kommer til Danmark
Denne superstjerne kommer til Danmark

På Yahoo (du ved den gamle søgemaskine, som ingen rigtig bruger længere) kom man nemlig til at publicere en anmeldelse af Rihannas nye album – før de havde hørt det. De havde skrevet en anmeldelse på forhånd, så de vil være nogle af de første med en en dom. Internet-journalistik handler i dag nemlig om at komme først. Og det gjorde de så. Anmeldelsen starter:

- 'Endelig er 'Anti' ude. Rihanna har udsendt sit længe ventede album i samarbejde med de hotteste navne i musikbranchen som for eksempel (Her har de gjort plads til at indsætte navne, når de har albummet i hænderne).

Glem vinterhuen - nu hitter denne trend
Glem vinterhuen - nu hitter denne trend

Anmelderen skriver, at albummet fortsætter ud af samme spor som singlen 'Bitch Better Have My Money' med langt mere kant end Rihannas forrige album. Og så satser anmelderen på, at singlen med Paul McCartney og Kanye West 'FourFiveSeconds' også er med blandt de nye numre.

Hvornår Rihanna rent faktisk har tænkt sig at udsende sit ottende album, ved vi ikke endnu. Det kan være, det er ude, når du læser dette. Men kan du ikke vente, så har Chris Brown netop udsendt et mixtape 'Before The Party', hvor han teamer op med Rihanna på åbningsnummeret 'Counterfeit'.

TV: Blodige fraklip lækket - Rihanna torturerer Mads Mikkelsen
TV: Blodige fraklip lækket - Rihanna torturerer Mads Mikkelsen

LÆS OGSÅ: Cara Delevingne og Rihanna skal spille med i science fiction-film

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx