Af - 08/05-14 07:35

Emmelie støtter Basim: Fuck JantelovenEmmelie støtter Basim: Fuck Janteloven

Den danske Eurovision-vinder, Emmelie de Forest, satsede selv alt på en musikkarriere og fik succes. Metroxpress mødte sangerinden i Eurovision Village i København.

storybild

Basim og Emmelie de Forest er pot og pande. (Billede: Polfoto)

Det danske Eurovision-håb, Basim, har fået masser af kritik, fordi han som en del af sit sceneshow lader et stort billede af sig selv med ordet ‘Love’ glide ned i baggrunden. For selvfed kalder man ham på Twitter.

Men Basim får støtte af sidste års vinder, Emmelie de Forest, der på en regnvåd onsdag kun kan smile, da hun bliver spurgt til balladen omkring Basims brug af Dannebrog-flaget og nu altså et stort billede af ham selv.

- Jeg kan godt lide, når man siger ‘Fuck Janteloven’. Jeg er nok meget udansk på den måde, at jeg synes, det er fedt, når mennesker drømmer stort. Så det er ikke noget, der støder mig, forklarer hun.

Danskerne tror ikke på Basim
Danskerne tror ikke på Basim

Basim dropper Dannebrog: Se hans nye banner
Basim dropper Dannebrog: Se hans nye banner

Smut på universitetet
Janteloven er noget, som Emmelie de Forest også er stødt på. Vi har lige snakket om hendes seneste single ‘Rainmaker’. Om hvordan det pisser ned uden for, og hvor godt sangen passer til denne onsdag i København. Det er rutine for hende at snakke om, det kan man mærke. Gnisten er anderledes, når snakken falder på Janteloven.

- Jeg har da også fået at vide, at jeg ikke kunne leve af musik, at jeg burde tage mig en gymnasial uddannelse og gå på universitetet. Jeg har altid tænkt ‘Øh nej, det skal jeg ikke’. Hvis man vil gå en anderledes vej eller drømme stort karrieremæssigt, kan folk godt blive stødt af det, siger hun.

Den 21-årige Eurovision-vinder fra Mariager har mødt Basim flere gange. Senest var de sammen i Aftenshowet.

- Han er jo simpelthen så sød og ydmyg. Jeg håber, at han nyder den mulighed, det er, at han får lov til at synge sin sang foran hele Europa. Det er en stor mulighed for ham som artist.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Har kæmpet i timevis: 50 mand har...
bt.dk
Robert Skov-hugger slog til: En...
bt.dk
Camilla Miehe-Renard: Vores...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx