Af Kristian Dam Nygaard - 20/01-18 08:49

MX anmelder: Justin Timberlake gør klar til jordens undergangMX anmelder: Justin Timberlake gør klar til jordens undergang

Det er helt genialt.

storybild

(Billede: Sony Music)

Justin Timberlake varmer op til årets store popalbum, Kylie Minogue leger Dolly Parton og Ida Corr har været i studiet med Lukas Grahams sangskriver. BT og metroxpress har anmeldt ugens nye singler.

Justin Timberlake - 'Supplies'

Som andensingle for sit kommende februar-album har den originale Justin udsendt lidt af en genistreg. Den 36-årige Memphis-dreng blander sine blege country-rødder med moderne trap-rap. Der er dømt dyster stemning af zombie-overtagelse, når jorden går under, og med hjælp fra super-producerne The Neptunes og Timbaland overrasker han endnu engang med en ny lyd, der skiller sig ud i poplandskabet.

5 ud af 6 stjerner

Kylie Minogue - 'Dancing'

Australiens største popsangerinde nærmer sig de 50 år og fejrer det med en tur til Nashville, hvor hun forklædt som en Dolly Partons lillesøster på sin nye single blander country med moderne elektroniske elementer. De seneste album lød lidt som en kvinde i  overproduceret midtlivskrise, med 'Dancing' har hun fundet en glad poppet lyd, der nok skal blive et hit hos fansene uden dog at vælte konkurrenterne af tronen.

3 ud af 6 stjerner

Ida Corr - 'One Hundred'

Er det nu Ida Corr træder ud af storhittet 'Let Me Think About It's skygge og får sit næste regulære radiohit? Med hjælp fra blandt andet Lukas Grahams faste sangskriver Morten Ristorp, har hun skabt en glad, nærmest reggae-poppet sag, der udover at lyde som et Nabiha-hit sagtens kunne fungere en varm sommernat – hvis det da ikke var så koldt udenfor.

4 ud af 6 stjerner

Node feat. Branco og Gilli - 'Carnalismo'

Den 27-årige rapper skal helt sikkert nok nå til tops på Spotify-listen med sit nye nummer, der udover at lyde som hans forrige Spotify-hits har besøg af Spotify-kongen Gilli og gangster-rapperen Branco. Spørgsmålet er så, om det ikke snart var tid til fornyelse for Node, der er ved at have trukket sin danskificerede afrobeat-rap så langt ud, at selv Gulddrengs parodi 'UPN' er ved at være halvgammel. Og så igen, hvorfor skifte ud på en vinderformel?

3 ud af 6 stjerner

Har du fået hørt ugens nye afsnit af vores podcast 'Vi elsker clickbait'? Download det gratis i iTunes eller lyt med her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx