Af - 17/10-15 11:17

Fremadstormende rockband: - Vores nye album blev skabt i en rus af druk og svampeFremadstormende rockband: - Vores nye album blev skabt i en rus af druk og svampe

De blev dannet i 2012, vandt DR's karrierekanonen i 2013, udsendte debutalbum i 2014, åbnede Orange scene i 2015 og nu følger The Minds of 99 så op på lynsuccesen med albummet 'Liber'. Er de klar til at blive kendte?

storybild

(Billede: Sony Music)

- Jeg har det fedt med at blive kendt. Jeg bliver mega glad, når fans skriver til os på Facebook, eller de kommer hen og vil snakke på gaden. De må også gerne sige, at jeg stinker. Bare det at de tager stilling til det, man laver, så føler man, at man lever.

Kendisfrisør: Denne musikers frisure bliver årets sommerhit
Kendisfrisør: Denne musikers frisure bliver årets sommerhit

Niels Brandt er forsanger i et af dansk rocks for tiden mest fremadstormende bands The Minds of 99, der siden debutsinglen 'Det er Knud som er død' kun har oplevet fremgang på alle fronter. Senest er singlen 'Stjerner på himlen' blevet P3's Uundgåelige, og i aften kan de vinde hovedprisen og 100.000 kroner til P3 Guld. Samtidig er de klar med det nye album 'Liber'.

- Jeg tror slet ikke, vi har haft tid til at have præstationsangst med det nye album. Sangene er bare kommet til os. Alt omkring os er jo blevet større, og vi har denne gang haft råd til at leje et studie på Møn, hvor vi i en rus af svampe og druk fik skabt ti nye sange.

Mattias Kolstrup og Dúné skifter stil: - Jeg vil gerne være lidt mere som A$ap Rocky
Mattias Kolstrup og Dúné skifter stil: - Jeg vil gerne være lidt mere som A$ap Rocky

Og de nye sange er vel det bedste, I nogensinde har lavet?

- Haha, jeg har aldrig været bleg for at svine min egen musik til. Jeg synes, den her plade er okay. Der er nogle gode numre, og så er der nogle, der er okay. Det var det samme med den forrige.

Pamela om ny Baywatch-film: Alle hader den
Pamela om ny Baywatch-film: Alle hader den

Har du lyst til at blive en kendt popstjerne?

- Jeg aner ikke, hvad det indebærer. Vi lever det liv, vi lever, og lige nu synes jeg, det er sjovt.

Kunne du se dig selv i programmer som 'Vild med dans' og 'X Factor'?

- Vild med dans' vil jeg nok have det stramt over, men man skal aldrig sige aldrig'. 'X Factor' synes jeg er noget bullshit. De har endnu til gode at bevise, at de tage vare om en artist og gør noget seriøst ud af det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Kim Walls bror: Hun var en stjerne
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx