Af - 06/07-16 18:20

Drømmejobbet: Sådan er det at spille med Coldplay hver aftenDrømmejobbet: Sådan er det at spille med Coldplay hver aften

19-årige Alessia Cara får hver aften lov til at varme publikum op på Coldplays aktuelle verdensturné. Metroxpress mødte det unge stjernefrø et par timer før hendes show i Parken onsdag.

Bildstrecke im Grossformat »

Sådan ser det ud, når Coldplay spiller i Parken.

- Jeg blev ved med at spørge min tourmanager, ’er du sikker på, at de mener mig? Ved de overhovedet, hvem jeg er?’. Jeg var lidt i chok, da de spurgte, om jeg ville med, for de er jo et af de største bands nogensinde. Men altså...Jeg kunne ikke ønske mig en bedre måde at få min musik ud i verden på. Det er ret vildt ikke, haha.

19-årige Alessia Cara fra Canada er ikke meget mere end halvanden meter høj. Alligevel bjergtager hun aften efter aften stadionfyldte publikum med sin charme og søde sange om kærlighed, når hun for tiden rejser rundt som opvarmningsnavn på Coldplays verdensturné.

Coldplay med forsanger i topform begejstrer anmeldere
Coldplay med forsanger i topform begejstrer anmeldere

Som det hører hendes generation til, er hun yderst aktiv på de sociale medier og vlogger hver dag om sine oplevelser med Coldplay (søg på Youtube). Hun mindes sit første møde med sine idoler:

- Den første jeg mødte var Chris (Martin, red.). Jeg var så nervøs og kunne slet ikke tale. Jeg tror, jeg kom til at sige noget dumt. Resten af bandet mødte jeg efter en koncert, hvor en fra holdet havde fødselsdag. Så spurgte de, om jeg ikke ville synge fødselsdagssang sammen med dem. Coldplay er de sødeste mennesker. Man skulle ikke tro, at de var så kendte. Tænk at jeg har optrådt sammen med dem.

Coldplay leverede (næsten) det perfekte popshow: Så fedt var det
Coldplay leverede (næsten) det perfekte popshow: Så fedt var det

Det er første gang, at Alessia Cara er i Danmark, og hun forsøger at gå så meget rundt i København som muligt, før de flyver videre til USA. Da metroxpress gør hende opmærksom på, at Rihanna er i byen, får hun julelys i øjnene.

- Det er løgn! Oh my god. Jeg dør., hvis jeg møder hende. Jeg har mødt hende én gang, og der blev jeg total starstruck.

Regnen driller kæmpekoncert i Parken
Regnen driller kæmpekoncert i Parken

Hun kan allerede nu mærke, at hun har fået mange nye fans igennem Coldplay. Når turneen er slut til efteråret, håber hun at udsende et album.

- Udover klicheen om at vinde en Grammy, drømmer jeg om at lave det helt perfekte album. Men det hele går så hurtigt. Jeg bliver stadig overrasket, hver gang jeg møder et menneske, der kender min musik.

Spil med: Det store Coldplay-drukspil – Drik når...
Spil med: Det store Coldplay-drukspil – Drik når...

Alessia Cara og teenageidolet Troye Sivan udsendte i slutningen af juni en ny udgave af sidstnævntes 'Wild'.

LÆS OGSÅ: SPOILER: Sådan bliver Coldplays koncerter i Parken

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx