Af - 21/06-17 21:39; Opdateret: 21/06-17 22:12

Mød Tinderbox' vilde svensker: Hun onanerer og viser brysterMød Tinderbox' vilde svensker: Hun onanerer og viser bryster

29-årige Tove Lo fra insisterer på at vise sig selv frem, som Gud har skabt hende.

storybild

(Billede: STEVE MARCUS)

Den svenske popsangerinde, der i 2014 fik lidt af et verdensgennembrud med albummet ’Queen of the clouds’, spiller torsdag klokken 15:35 på Tinderbox festivalen i Odense, og publikum kan godt forvente sig lidt af en oplevelse.

80'ernes hiphop-pioner Run DMC indtager Tinderbox
80'ernes hiphop-pioner Run DMC indtager Tinderbox

Amerikanerne kalder hende for Sveriges mørkeste pop-eksport, og siden sin forrige turné har hun haft for vane at provokere publikum, når hun under nummeret ’Talking Body’ hiver op i blusen og viser, at hun har ’glemt’ at tage BH på.


Stilen kaldes grunge-pop, og i november sidste år udsendte hun desuden en musikvideo til nummeret ’Fairy Dust’, som straks blev bandlyst af YouTube, fordi hun i videoen ligger på en seng og onanerer.

Svensk popstjerne fortsætter nøgen-kampagne: Ankom i gennemsigtig vagina-kjole
Svensk popstjerne fortsætter nøgen-kampagne: Ankom i gennemsigtig vagina-kjole

Tove Lo har tidligere forklaret til den engelske musikhjemmeside NME, at hun vil have lov til at vise sig selv frem på samme måde som mænd.

- Jeg vil hen det samme sted, hvor kvinder kan være nøgne på samme måde, som mænd kan – både sjovt nøgen og nøgen bare for at være det.

Hun har tilføjet til MTV News:

- Jeg hader, når nogen fortæller mig, at jeg ikke kan gøre noget bestemt, fordi jeg er en pige. Så får jeg kun til at gøre det endnu mere. Det startede bare med, at jeg viste lidt hud en aften, og alle gik amok over det. Så kunne jeg ligeså godt gøre det fuldt ud.

Guide: Denne festival skal du bruge dine penge på lige nu
Guide: Denne festival skal du bruge dine penge på lige nu

Tove Lo er denne sommer også på verdensturné som opvarmningsnavn for Coldplay. Senest viste hun sine bryster frem på i starten af juni på en musikfestival i New York.

Se den kontroversielle musikvideo hvor Tove Lo til sidst onanerer på en seng:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx