Af Maria Christine Madsen - 10/11-17 19:11; Opdateret: 10/11-17 21:37

Genopstår verdenskendt popband? Nu fortæller tidligere manager hvad fremtiden måske bringerGenopstår verdenskendt popband? Nu fortæller tidligere manager hvad fremtiden måske bringer

Hvis du var en af dem, der kunne hele teksten til sange som 'My Love' eller 'World Of Our Own', så er der muligvis gode nyheder på vej til dig. For det irske boyband Westlife ser nu ud til at blive gendannet.

storybild

ARKIVFOTO af Westlife fra 2001. (Billede: KIERAN DOHERTY)

Shane Filan, Kian Egan, Mark Feehily, Nicky Byrne og Brian McFadden fik fra slutningen af 90'erne og langt ind i 00'erne piger over det meste af verden til at skrige og dåne, når de stod på scenen.

Det begyndte dog at skrante, efter Brian McFadden forlod gruppen i 2004 for at fokusere på sin familie og sin egen solokarriere, mens de fire resterende medlemmer blev sammen og lavede musik indtil 2011, hvor de fortalte, at gruppen var opløst.

Men nu er der måske gode nyheder på vej til alle dem, der har ventet på at høre mere fra den irske gruppe, som blandt andet også blev kendt for at gøre sange som 'Mandy' og 'Uptown Girl' populære igen.

Ifølge det engelske medie Mirror fortæller deres tidligere manager - Louis Walsh - til magasinet RSVP Live, at gutterne angiveligt vil gendanne gruppen i en ikke så fjern fremtid.

»En Westlife-genforening kommer helt sikkert til at ske, men jeg har ingen idé om, hvornår det sker,« siger han.

»Jeg synes, at en genforening vil være fantastisk, men det er op til dem at beslutte, hvornår de vil gøre det,« tilføjede han.

Opdateret klokken 21:15: Efter denne artikel blev skrevet, har det tidligere medlem af Westlife - Nicky Byrne - tilsyneladende dementeret nyheden på Twitter, hvor han blandt andet har skrevet: »Det er en skam, at denne Westlife-nyhed ikke er sand.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Liverpool-fans kan ånde lettet op:...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Forbud mod afbrænding: Gælder i 8...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx