Af - 02/05-15 23:41; Opdateret: 03/05-15 09:58

Dizzy Mizz Lizzy i Forum: 10 ting vi lagde mærke tilDizzy Mizz Lizzy i Forum: 10 ting vi lagde mærke til

Kunne du pludselig ikke finde dine forældre her til aften, så var det måske fordi, de var taget til koncert med efterskole-vennerne.

storybild

(Billede: Polfoto)

Der var efterskole-reunion for alle pengene, da Tim Christensens Dizzy Mizz Lizzy lørdag lagde Forum ned med alle de gode gamle rock-hits fra 90'erne. Metroxpress' udsendte stod en 20-30 rækker til højre fra scenen og lagde mærke til følgende ting:

1. Dizzy Mizz Lizzy står for den folkelige form for rock, som af en eller anden grund ikke kan laves i dag. Selv Dizzy's forsøg på nye numre blegner i forhold til 'Silverflame', 'Glory', 'Love Is A Losers Game', og hvad de ellers hedder. Et nyt album er eftersigende på vej, men jeg vil gerne vædde en fadøl på, at den ikke går nummer ét på Spotify.

2. Dizzys publikum drikker Carlsberg. Der varmes op udenfor på dåse, og indenfor står den på fadøl ad libitum. Fuck børne-sprut.

Vind festivals-armbånd til Smukfest
Vind festivals-armbånd til Smukfest

3. Er der noget bedre end at gå til koncert, hvor du kender (næsten) alle sangene? Dizzys publikum kan skråle med, og det foregår enten med djævletegn, med arm over sidemands skulder eller pænt 'den ene hånd i lommen, den anden knugende om en fadøl.

4. De gamle rock-mænd formår at få Forum til at lyde godt. Når moderne pop-navne spiller i Forum, lyder det ad h til. Sidste gang var det Bryan Adams, der tæmmede Frederiksberg-klodsensforfærdelige akustik, og i aften var det så Tim og co., der underviste i god (HØJ) lyd.

5. En guitar, en bas og et sæt trommer. Det fungerede i 90'erne, og det fungerer stadig.

6. Tim Christensen virker mere og mere hjemmevant på en scene. Helt kåd og jokende. "Jer på de forreste rækker. I var vidst ikke født, da vores debutalbum kom ud," hyggede han omkring sit kæmpe publikum.

TV: Her hylder rocklegenderne Queen dansk ytringsfrihed
TV: Her hylder rocklegenderne Queen dansk ytringsfrihed

7. Læderjakker og knold i nakken. Sådan ser man ud i dag, hvis man er medlem af Tim Christensens rockklub.

8. Enten er Tim Christensen ikke så fotogen som Justin Bieber, eller også kan hans publikum bare godt gå til koncert uden en smart-telefon foran sig.

9. Selvom Tim Christensen er uofficiel dansk mester i guitar-riffs, er han ikke for stolt til at stjæle fra kollegaerne. Således huggede han én time og elleve minutter inde i koncerten riffet fra Jack Whites 'Seven Nation Army. Lidt for billigt et trick, men publikum elskede det. Vi burde gøre 'Seven Nation Army' til vores nye nationalsang.

Miley Cyrus forarger igen.. igen.. igen!
Miley Cyrus forarger igen.. igen.. igen!

10. Selv en rutineret herre som Tim Christensen kan fucke op i setlisten. Ved turneens start havde han helt urutineret lagt nogle af de nye ukendte sange til slut i koncerten. Den brøler begik han ikke i Forum, hvor han i stedet sluttede kraftigt af med efterskole-hittet over alle efterskole-hit 'Silverflame.

Og sådan så gulvet ud, da publikum forlod Forum:

Dizzy Mizz Lizzys forårsturné er slut for denne gang. De spiller blandt andet på Smukfest senere på sommeren.

Se mere på vores snapchat-profil 'mxfesten'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx