Af - 09/03-15 10:55

Aqua-Lene springer ud som musical-stjerneAqua-Lene springer ud som musical-stjerne

'Barbie Girl' er fortid. Nu gælder det musicalgenren for Lene Nystrøm.

storybild

Lene Nystrøm skal prøve kræfter med musicalgenren. (Billede: Polfoto/arkiv)

Den tidligere Aqua-forsanger Lene Nystrøm er på rollelisten til Tivolis afløser for ‘Dirty Dancing’, som har premiere i foråret 2016.

Hvad musicalen hedder, og hvilken rolle Lene Nystrøm får, er stadig en hemmelighed, men hendes deltagelse bekræftes i en pressemeddelelse fra Tivoli.

- I samarbejde med Thomas Langkjær Entertainment har Tivoli sikret sig rettighederne til at sætte et Broadway-hit op, der har spillet for fulde huse internationalt, lyder det i pressemeddelelse, hvor der fortsættes:

- Det bliver med et håndplukket stjernecast, der måske er det bedste cast i Tivolis musicalhistorie. Allerede nu kan sløret løftes for, at én af rollerne bliver besat af Lene Nystrøm, kendt fra Aqua og som dommer i tv-programmet Voice. Hun debuterer på den danske musicalscene i Tivolis Koncertsal.

TV: Aqua-Søren: Min ven sladrede til pressen - sådan afslørede jeg ham
TV: Aqua-Søren: Min ven sladrede til pressen - sådan afslørede jeg ham

Nikolaj Koppel, underdirektør Kultur i Tivoli, siger:

- Vi har fundet afløseren til Dirty Dancing, der har solgt 170.000 billetter. Vi har sikret os retten til en Broadway musical, der udover dans også byder på fed musik og en rørende historie. På torsdag præsenterer vi et sjældent tungt stjernecast, men jeg vil gerne røbe, at vi har overtalt Aqua stjernen Lene Nystrøm til at prøve kræfter med musicalgenren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Trappevasker arbejdede sig op som en...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx