Af Kristian Dam Nygaard - 27/08-17 17:27

Populært dansk band siger stop: Nu har de spillet deres sidste koncertPopulært dansk band siger stop: Nu har de spillet deres sidste koncert

Et af ungdomsdanmarks mest populære bands, Ukendt Kunstner, har angiveligt spillet deres sidste koncert.

storybild

Ukendt Kunstner her sammen med S!vas da de spillede sammen på Grøn Koncert. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Vi skriver 'angiveligt', for efter at rapper Hans Philip og producer Jens Ole McCoy sidste år i december annoncerede, at de ville gå hver til sit, har de alligevel fortsat 2017 med at spille et hav af koncerter - heriblandt både Grøn Koncert og årets Skanderborg festival - så hvem ved, om de fortryder. Men nu skulle den altså være god nok.

Lørdag aften spillede Ukendt Kunstner deres afslutningskoncert på den nye musikfestival 'For evigt hip hop' i Rødovre.

På Instagram har duoen uploadet et billede fra koncerten, hvor de foran publikum i Rødovre takker fansene for den enorme støtte.

»For lidt over fem år siden startede det, i aften sluttede det - tusind tak for ALT,« skriver Hans Philip, hvorefter kommentarsporet fyldes op af kærlighed fra de mange følgere.

Og Ukendt Kunstner får også opbakning fra flere af deres kollegaer.

Radiovært på P3 Pelle Peter Jensen har fulgt Ukendt Kunstner fra starten og skriver på Twitter:


Rapper Per Vers ville også gerne have været med til den sidste koncert:


Efter fem års samarbejde, hvor de i 2013 slog igennem med P3-hittet 'Neonlys', udsendte de tre anmelderroste album, 'Neonlys', 'Den anden side' og 'Forbandede ungdom' og vandt flere Danish Music Awards for deres nyskabende dansksprogede R&B, har de to musikere fået lyst til at kaste sig over andre projekter.

Jens Ole McCoy har allerede gang i en masse sideprojekter og stod tidligere i år blandt andet bag lydsporet til Fenar Ahmads biografsucces 'Underverden'. Hans Philip har endnu ikke afsløret, hvad fremtiden bringer.

For lidt over fem år siden startede det, i aften sluttede det - tusind tak for ALT

Et opslag delt af hans philip (@hanssvans) den

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx