Af ritzau/fokus - 29/06-16 08:30; Opdateret: 29/06-16 22:15

Stærkt! Lukas Graham scorer tredobbelt platinStærkt! Lukas Graham scorer tredobbelt platin

Karrieren kører på skinner for danske Lukas Graham, der nu kan tilføje endnu et trofæ til samlingen.

storybild

(Billede: Scanpix)

Succesen vil ingen ende tage for det danske band Lukas Graham, der i år for alvor har fået sit internationale gennembrud.

Bandet har således turneret rundt i USA og optrådt i diverse amerikanske tv-shows, og tirsdag kunne gruppen så også kalde sig indehaver af tredobbelt platin i Italien.

- Tredobbelt platinplade fra Italien. Wow!, skriver gruppen således til et billede af forsanger Lukas Graham Forchhammer og produceren Morten Ristorp, der poserer med bandets nyeste trofæ.

Morten Ristorp har i en periode desuden indtaget en midlertidig rolle som medlem i det populære band, da gruppen på et tidspunkt manglede en pianist.

Lukas Graham har netop optrådt på den danske Tinderbox festival i Odense, og i den kommende uge vender bandet igen snuden hjemad, når de giver koncerter i Allinge på Bornholm.

Senest er gruppen blevet kritiseret for at melde afbud til årets Tønder Festival, som bandet skulle have optrådt på i slutningen af august.

Afbuddet skyldtes, at det danske succesband blev tilbudt nogle 'unikke muligheder internationalt', som de ikke kunne takke nej til, lød det i en pressemeddelelse fra gruppen.

@ristorp_ triple platinum plaque from Italy. Wow!

A photo posted by Lukas Graham POV #NoFilter (@lukasgraham) on

/ritzau/FOKUS

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx