Af - 22/05-16 20:19; Opdateret: 23/05-16 07:17

Lukas Graham blev Billboards nummer 2Lukas Graham blev Billboards nummer 2

Lukas Graham nåede aldrig at vælte Rihanna af førstepladsen på Billboards Hot 100-liste. Her er 10 andre store navne, der overraskende nok heller ikke fik en tur på toppen.

Bildstrecke im Grossformat »
Singlen 7 years opnåede en flot andenplads på den amerikanske listen Billboard Hot 100-liste. Rihanna sad tungt på førstepladsen, og dermed skriver det danske band sig ind i en særlig klub prydet af store navne, der overraskende nok heller aldrig fik den ombejlede førsteplads. One Direction peakede ligesom drengene fra Lukas Graham på en andenplads med deres sang, der ironisk nok hedder 'Best Song Ever.' Udover den flotte andenplads har Harry Styles og de andre Direction-drenge haft flere hits i top 10 på listen. Herunder: What Makes You Beautiful (Nummer 4), Live While Were Young (Nummer 3) og Story of My Life (Nummer 6) og Drag Me Down (Nummer 3). Den franske dj go producer har været på den ombejlede top 10 flere gang, men har aldrig nået toppen. Hans hits var Turn Me On (nummer 4), Without You (også en fjerdeplads), Sexy Chick (Nummer 5) og Titanium (Nummer 7). Hip-hop divaen har haft hele ti hits i top 10 på Billboards hot 100. Højdespringeren slangede sig dog kun op på en andenplads, og det var selvfølgelig med hittet Anaconda. Andenpladsen Quit Playing Games (With My Heart) og fem yderligere hits på top 100. Det har ikke været en dårlig karriere for Backstreet Boys, og selvom I Want It That Way bruger tre uger som nummer 1 i 1999 på radiolisten, så blev nummeret aldrig frigivet som single, da det hittede på sit højeste. U Cant Touch This var fast inventar på MTV i begyndelsen af 90'erne, men hittet nåede aldrig højere op end en 8. plads på Hot 100. Rapperen toppede med nummeret 'Pray,' der lagde sig på en andenplads efter Mariah Careys Love Takes Time Pop og R&B-sangerinderne nåede at få hele tre numre op på nummer to, men aldrig 'Hold On, My Lovin (Youre Never Gonna Get It) og Dont Let Go (Love). The Boss har været adskillige gange i Top 10, men har heller aldrig fået en førsteplads. Det tætteste er en 2'er med nummeret Dancing in the Dark. Singer-songwriter-legenden kom meget tæt på en førsteplads med Like a Rolling Stone, der lagde sig på en andenplads. i 1994 lå All I Wanna Do på andenpladsen seks uger i streg. Det var dog ikke nok. Boyz II Mens storhit lå nemlig nummer 1 i hele 14 uger. Det var Ill Make Love To You, Har taget hele to andenpladser med Work It og 1, 2 Step. - men aldrig en førsteplads.

Søndag aften spiller danske Lukas Graham til amerikanske Billboards Awards i Las Vegas.

Lukas Graham har i flere uger kæmpet for at få hitsinglen '7 years' op på en førsteplads på den prestigefyldte Billboards Hot 100-liste. Det lykkedes dog ikke at vælte Rihanna af pinden, og hendes hit 'Work.'

SÅDAN: Har Lukas Graham lige scoret karrierens største spillejob?
SÅDAN: Har Lukas Graham lige scoret karrierens største spillejob?

Bedårende: Lukas Graham gav seksårig pige en oplevelse for livet
Bedårende: Lukas Graham gav seksårig pige en oplevelse for livet

I denne uge ligger Lukas Graham Forchhammer og resten af gruppen på en fjerdeplads efter 17 uger på listen. Sidste uge havde de stadig en tredjeplads.

Den danske gruppe, der lige nu turnerer i USA er dog ikke de eneste kunstnere, der har kunnet snuse til den eftertragtede førsteplads uden at lande den.

Northside klar med spilleplan: Se hvornår dine favoritter spiller
Northside klar med spilleplan: Se hvornår dine favoritter spiller

Rørt af Lukas Graham: - Vi har begge mistet vores far
Rørt af Lukas Graham: - Vi har begge mistet vores far

Billboard har samlet 20 kunstnere, som vi bringer et uddrag af her. Se galleriet i toppen.

På TMobile Arena i Las Vegas skal Lukas Graham spille til tv-showet '2016 Billboard Music Awards,' det sker blandt ved siden af andre kunstnere som Ariana Grande, Blake Shelton og Gwen Stefani.

Værterne på showet er Ludacris og Ciara.


LÆS OGSÅ: ØV: Så langt er Lukas Graham røget ned på den amerikanske hitliste

LÆS OGSÅ: P3-vært overhaler Lukas Graham: - Jeg skal OGSÅ være far

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Fire år efter et af de største...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx