Af Fie West Madsen - 14/08-17 22:14

'X Factor'-Martin måtte stoppe koncert efter to numre: Nu forklarer han, hvad der gik galt'X Factor'-Martin måtte stoppe koncert efter to numre: Nu forklarer han, hvad der gik galt

Lørdag aften skulle bandet Saveus med Martin Hedegaard, også kendt som X Factor-Martin, i front have givet en stort anlagt koncert på Skanderborg. Efter blot et par numre måtte bandet dog aflyse koncerten - og nu forklarer forsangeren, hvad der gik galt.

storybild

Saveus koncert på Northside Festival Fredag den 9. juni 2017.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017) (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

I et opslag på Facebook skriver Martin Hedegaard, at bandets mixerpult til en kvart million kroner pludselig ikke ville virke. Bandet havde ellers brugt samme pult til deres koncerter på både Tinderbox i Odense og Northside i Aarhus helt uden problemer.

'Efter vores 3. sang er spillet, fortæller vores lydmand, at vores mixerpult er brudt sammen og vi bliver bedt om at gå af scenen. Herefter strømmer det til, med vores teknikere, lydmænd fra andre bands, og Skanderborgs teknikere, der alle forsøger alt for at få den i gang. 10 af Danmarks mest erfarne lydfolk forsøger herefter at reparere mixerpulten. Det lykkes ikke at få liv i den,' forklarer Martin selv i opslaget på Saveus' Facebook-side.

Han forklarer, at bandet efterfølgende fik muligheden for at låne en ny mixerpult, men det krævede, at alle bandets indstillinger skulle indstilles på ny. Med en stram tidsplan og et krav om et specifik sluttidspunkt for koncerten, måtte bandet indse, at koncerten ikke kunne gennemføres.

Allerede lørdag aften var Saveus hurtigt ude med en beklagelse på bandets Facebook-side, hvor Martin gjorde det klart, at han og bandet var ekstremt kede af hændelsen.

'Vi har aldrig været så nede, som vi er lige nu, Skanderborg,' lød det blandt andet fra Saveus natten til søndag.

Mandag gør Martin Hedegaard det også klart, at lørdagens aflyste koncert i den grad stadig sidder i kroppen.

'Vi er alle sammen utrolig kede af det og beklager det overfor alle jer, der stod skuffede tilbage. Personligt er jeg stadig ved at bearbejde, hvad der skete. Det her var første gang at vi nogensinde oplevede et så massivt fremmøde til en af vores festival koncerter. Det er noget jeg altid har drømt om at opleve og jeg var fuldstændig nede, da vi måtte afbryde koncerten,' skriver han mandag.

Saveus slog for alvor igennem, da bandet optrådte til P3 Guld i 2015 med nummeret 'Levitate Me', som siden blev et stort hit. På daværende tidspunkt var det første gang siden X Factor, at Martin Hedegaard optrådte med nyt musik.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx