Af RRV/BNW - 08/11-15 11:43

Sekuoia efter Airwaves-koncert: - Rammerne for festivalen er perfekteSekuoia efter Airwaves-koncert: - Rammerne for festivalen er perfekte

Metroxpress har taget en kort snak med musikeren Sekuoia om Island, og hvordan det er at være en af blot tre danske bands, der spiller til den hypede indie-festival Iceland Airwaves.

storybild

Patrick Alexander Bech Madsen på scenen torsdag aften, da Sekuoia gav koncert under dette års Iceland Airwaves. (Billede: Iceland Airwaves / Martina Mlcuchova)

Kun tre danske bands har fundet vej til Iceland Airwaves plakaten 2015. Blaue Blume, som spillede torsdag aften. Dad Rocks og Sekuoia, som begge spillede fredag.

Metroxpress har mødt musikeren Sekuoia, alias Patrick Alexander Bech Madsen, til en kort snak om Island, hvordan det var at spille som en af blot tre danske bands under den hypede indie-festival, og hvad han generelt synes om vulkanøen mod nord.

Hvordan gik koncerten?

- Vi spillede koncerten på et venue, der hedder Tjarnarbio, som var en smuk gammel biografsal, hvor der var højt til loftet og rigtig god atmosfære. Det gjorde, at der fra starten af var en god stemning til den slags musik, jeg spiller, og spillestedet blev hurtigt fyldt ud. Koncerten gik rigtig godt, og stemningen steg gradvist med koncerten.

Er det første gang, du spiller heroppe. Hvad synes du om det?

- Jeg har faktisk spillet heroppe alene, men den her gang var det med band, og rammerne for koncerten var en del bedre. Jeg synes helt klart, at man kan mærke, at folk er klar på at høre noget musik her til festivalen.


Hvad synes du om publikum?

- Det er et dejligt publikum at spille for. Det er ikke det mest dansende publikum, men de er rigtig lyttende og engagerede.


Hvad synes du om Iceland Airwaves generelt?

- Jeg elsker Reykjavik og den hyggelige stemning, som byen har, så rammerne for festivalen er perfekte. Det er dejligt, at det hele ligger så tæt, og at verdens flotteste spillested med verdens bedste lyd (Harpa, red.) er en del af festivalen.


Hvad synes du om Island generelt?

- Det er smukt og godt for sjælen.


Hvad har været den sjoveste oplevelse under festivalen i år?

- At se bandet LA Priest. Han fremførte en helt vild syret koncert, hvor han samplede publikum og sang beyonce.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Nye og populære produkter møder hård...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx