Af - 09/07-15 11:53

SE VIDEO: Lady Gaga drak sig ned i Fernet Branca og sang på kendt københavner-barSE VIDEO: Lady Gaga drak sig ned i Fernet Branca og sang på kendt københavner-bar

Lady Gaga var på ingen måder klar til at gå i seng efter koncerten i Tivoli.

Bildstrecke im Grossformat »

Var du i byen i København i aftes, burde du have kigget ind forbi La Fontaine i Kompagnistræde.

Efter at have givet koncert med Tony Bennett i Tivoli, valgte Lady Gaga og crew i nat at fortsætte festen på den legendariske jazz-bar, der under Copenhagen Jazz Festival holder ekstra længe åbent.

TV: Her tjener hun 13 mio. på ti minutter
TV: Her tjener hun 13 mio. på ti minutter

Bartender på La Fontaine Dann Nørgaard fortæller til metroxpress:

- Jeg er på arbejde. La Fontaine er fyldt, og stemningen er høj. Helle Thorning -Schmidt havde været forbi forinden, da telefonen pludselig ringer. Det er en fra Tivoli, der spørger, hvornår vi lukker. Jeg svarer 'ved en fem-seks-tiden'. Ok, så vil de sende nogle folk over. Jeg lægger på, og en lille time senere står Lady Gaga, hendes band, to fotografer og nogle bodyguards uden for.

WAUW! Christina Aguilera imiterer igen kendte kvinder og rammer plet
WAUW! Christina Aguilera imiterer igen kendte kvinder og rammer plet

Lady Gaga og hendes folk går direkte i baren og går med Dann Nørgaards ord i gang med at 'hælde Tuborg og Fernet Brance ned'.

- Efter trekvarter i baren spørger hun så, om hun må give et nummer. Hun giver tre. Så giver hun os alle sammen en krammer, drikker endnu en Fernet Branca med os og forsvinder så uden for igen. Hun var der i cirka to timer.

For et par år siden var det Lady Gagas popkollega John Mayer, der valgte at holde efterfest på La Fontaine. Dann Nørgaard forklarer:

- Vi er Danmarks ældste jazz-spillested, der har været i gang siden 60'erne. Folk fra hele verden kender stedet. Ben Webster, Dexter Gordon har også spillet der i gamle dage.

Video fra Lady Gagas besøg på La Fontaine:

La fontaine er ikke et helt dårligt sted at arbejde... Heller ikke i aften...

Posted by Dann Nørgaard on Wednesday, July 8, 2015

GALLERI: Ligner Rihannas kjole en omelet eller en pizza?
GALLERI: Ligner Rihannas kjole en omelet eller en pizza?

A photo posted by @bobaesos on


Hjælp fra dansk neglespecialist

Før Lady Gaga gik på scenen i Tivoli, kontaktede hun den danske neglespecialist Anamarija Saric fra firmaet 1. Class Nails.

- Jeg blev ringet op og spurgt, om jeg kunne komme ind i Tivoli og ordne negle. Jeg fik ikke at vide, hvem det var, før jeg stod i hendes backstagelokale, fortæller Anamarija Saric til metroxpress.

- Hun spurgte meget ind til mit firma, og at jeg skal med til verdensmesterskaberne, men ellers gjorde hun sig mest klar til sin koncert. Jeg skrev faktisk under på, at jeg ikke måtte udtale mig om det, men nu kan jeg se, hun selv har smidt et billede op på Instagram, griner Anamarija Saric, der er vant til at ordne negle for danske kendte.


LÆS OGSÅ: TV: Sjov selfie-app sætter ild til nettet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dit ansigt afslører, hvad du føler
bt.dk
Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Anklagerens teori: Peter Madsen var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx