Af - 26/02-14 12:32

X Factor-finalist rejser til L.A. for at møde BeyoncéX Factor-finalist rejser til L.A. for at møde Beyoncé

Da den tidligere 'X Factor'-finalist sidste maj tog til Beyoncé-koncert i Forum, resulterede det i en tur til USA og en snak med team-Beyoncé. Nu rejser han til L.A. som vært for Nickelodeon Kids Choice Awards og planlægger at genoptage kontakten.

storybild

(Billede: Mogens Flindt)

Mohammed Ali er ved at pakke tasken til et nyt USA-eventyr. Den 31. marts skal han være den danske rødløber-vært ved Nickelodeon Kids Choice Awards i Los Angeles – ligesom han var sidste år.

Mohamed Ali: Beyoncé bad om mit telefonnummer
Mohamed Ali: Beyoncé bad om mit telefonnummer

- Det var en kæmpe succes. Der var så mange forskellige stjerner samlet på ét sted, og jeg lærte bare så mange ting de seks dage, jeg var afsted, husker han tilbage.

- Jeg snakkede både med Selena Gomez, Cody Simpson og Neil Patrick Harris (Barney fra 'How I Met Your Mother',red.). Det er meget energisk. Alle er hele tiden oppe at køre. Alle taler med skinger stemme. De fleste danskere vil nok synes, det er for meget, men jeg synes egentlig, det er ret sjovt at prøve. Vi boede også på et femstjernet hotel med alt betalt, så det bliver sjovt at opleve igen.

Beyoncé i photoshop-krig med H&M
Beyoncé i photoshop-krig med H&M

Udover at få en snak med Mark Wahlberg – som er Mohammed Alis store mål for årets show – håber han også at kunne mingle med en masse musikbranchefolk.

Sidste sommer fik han nemlig foden et lille stykke indenfor.

- Efter jeg havde sunget sammen med Beyoncé til hendes koncert i Forum sidste år, blev jeg inviteret til L.A., hvor jeg fik nogle rigtig gode kontakter. Dem skal jeg helt sikkert over og pleje igen. Det kunne være fedt at komme til at arbejde med nogle af dem.

Mohamed Ali sang med Beyoncé i aftes
Mohamed Ali sang med Beyoncé i aftes

Mohammed Ali vil dog ikke fortælle, om han har været i direkte kontakt med Beyoncé:

- Det må jeg ikke udtale mig om. Men det var i hvert fald en rigtig fed tur.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Politiet har fundet lig i nedbrændt hus
bt.dk
Husmor levede hemmeligt dobbeltliv,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx