Af - 01/02-16 22:59; Opdateret: 02/02-16 09:21

Sådan her kan du stadig komme med til SmukfestSådan her kan du stadig komme med til Smukfest

Tirsdag starter salget af endagsbilletter, men det er ikke den eneste mulighed for at opleve Smukfest. Du skal dog være heldig, hvis du skal få fat i en partoutbillet.

Bildstrecke im Grossformat »

Listen herunder skal ses som en hjælp til at komme på Smukfest. Hvis det ikke lykkes dig at komme med, beklager vi, at du i galleriet her får lov til at se alle de navne, du vil gå glip af.

Hvis du brænder efter at se Rihanna, Sia eller selveste Nik & Jay på årets Smukfest, så er der heldigvis masser af muligheder for det, selv om partoutbilletterne er udsolgt.

Metroxpress har hørt Smukfest om mulighederne for at komme med til musik i Bøgeskoven, og det kan sagtens lade sig gøre, men det bliver ikke nemt, hvis du vil høre musik alle dage. Vil du bare feste i en uge, så er det væsentligt nemmere.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Køb en endagsbillet


Tirsdag klokken 10.00 starter salget af endagsbilletterne, der for festivaldagene onsdag og torsdag koster 950 kroner og for fredag og lørdag koster 1.250 kroner. Men så er der også en ekstra fordel ved dem.

- Ud over en dags adgang til festivalpladsen, så kan man hele ugen være på camping og til opvarmning på KærligHeden, ligesom man alle dage kan være i det særlige 'sherwood'-område, hvor der også er masser af festival, siger Poul Martin Bonde, talsmand for Smukfest.

Han gør opmærksom på, at det ikke gælder for søndagsbilletten, der kun giver adgang på den ene dag, men så er billetten også billigere end de andre - 250 kroner koster den. Der er i alt 17.000 endagsbilletter til salg.

Sig goddag til Rihanna: Her er det vilde program på Smukfest
Sig goddag til Rihanna: Her er det vilde program på Smukfest

Bliv medhjælper


Hvis du er klar på at arbejde før, under eller efter Smukfest, så kan en tjans som medhjælper give dig en partoutbillet. Her er efterspørgslen også stor, men det kan lade sig gøre, især hvis du kender en, der allerede har fødderne inde.

- Langt de fleste bliver rekruteret gennem holdene, for så har vores folk nogen, de kender og kan stole på. Men man kan også komme helt udefra, siger Poul Martin Bonde og råder ansøgere til at være skarpe til at fortælle, hvad de kan hjælpe festivalen med.

Man kan læse mere og ansøge herinde, og så kan man desuden følge med på Facebook.

Smukfest: Ikke flere hovednavne på plakaten
Smukfest: Ikke flere hovednavne på plakaten

Skriv dig på ventelisten


Der er selvfølgelig både ventelister til partout- og de kommende endagsbilletter. "Efterspørgslen er enorm," fortæller Poul Martin Bonde, og selv om det er bedst at stå forrest i køen, kan man sagtens give det en chance.

- Vi kan komme til at frigive nogen, når vi ved, hvor mange der skal bruges til artister, firmaer og sådan noget. Det bliver ikke et kæmpe antal, men det bliver først til sommer, og der kan mange på ventelisten have lagt andre planer, siger han.

I disse dage er ventelisten fuld, men der kan komme perioder, hvor der er åbent til at skrive sig på, oplyser Smukfest på deres hjemmeside.

Northside afslører to nye hovednavne
Northside afslører to nye hovednavne

Køb billetten af en anden gennem Smukfest


Gennem Smukfests eget billetsystem er det muligt at overdrage billetten til andre, og dermed kan du få fat i en billet fra en ven eller fremmed, der alligevel ikke kan. Lad nu bare være med at købe den til overpris.

- Der er nogen, der forsøger at tjene penge på det. Om det er et voksende antal ved jeg ikke, men vi gør alt, hvad vi kan for, at de ikke sker, og vi anbefaler folk at lade være med at købe til overpris, siger Poul Martin Bonde.

Læs mere om overdragelse af billetten her. (kan først ske fra 4. februar)

Smukfest melder udsolgt uden musiknavne på plakaten
Smukfest melder udsolgt uden musiknavne på plakaten

Hold øje med Facebook og Den Blå Avis

Man kan også søge andre steder hen, hvis man gerne vil have fat i en billet. Den blå Avis og lignende steder er en klassiker, mens Facebook selvfølgelig også er et oplagt sted, hvis du vil finde din billet-redningsmand.

Et bud er Facebook-gruppen 'Smukfest - Køb og salg af billetter', der opfordrer alle til at sælge til udsalgspris, ligesom de fjerner de opslag, hvor billetterne sælges til overpris.

Vind en konkurrence


Nu er vi ved at være langt ude. Men der er en teoretisk mulighed, hvis du er ufatteligt heldig.

- Vi gør det så lidt som muligt, men der er nogle få eksklusive konkurrencer frem mod festivalen, fortæller Poul Martin Bonde og nævner en i forbindelse med Danmarks Indsamling, der kommer til at køre på P3 meget snart.

Bo i Skanderborg


Der er fordele ved at bo i 8660 Skanderborg. Ikke partout-fordele, men billig-billet-til-Sherwood-fordele. Så hvis du kan nøjes med Sherwood-delen af Smukfest, så skynd dig at flytte til Skanderborg.

Smukfest-donation greb om sig: Nu har Katja 37 paller nødhjælp
Smukfest-donation greb om sig: Nu har Katja 37 paller nødhjælp

Endelig fik de rock: Se Dizzy Mizz Lizzy lukke årets Smukfest
Endelig fik de rock: Se Dizzy Mizz Lizzy lukke årets Smukfest

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx