Af - 02/09-13 08:35

Septembers bedste koncerterSeptembers bedste koncerter

(Del 1) Månedens bedste koncerter byder både på unge talenter og musikalske veteraner, når landet i september ligger grund til store internationale besøg og fejrer nogle af den nationale musikscenes navne.

storybild

LOC står klar til at hylde dansk rap sammen med Rockers By Choice, MC Einar, Den Gale Pose, Kidd, Ataf og Jooks. (Billede: Pressefoto)

Dansk rap 25 år-koncert
En rigtig københavner-klassiker på koncertfronten er Fredagsrock i Tivoli.

En betegnelse som denne aften fortjener visse modifikationer, idet det er den danske rap og hiphop, som fejres med et brag af en sølvbryllupsfest.

Det er 25 år siden MC Einar og Rockers By Choice debuterede og for alvor satte rap'en på Danmarkskortet.

Læs også: Nik & Jays store drøm er gået i opfyldelse

Hver artist vil spille et medley af sine største hits.

Det nye kuld anført af blandt andre Kidd, Ataf og Jooks vil blande rim og beats med de gamle drenge i Rockers By Choice, MC Einar, Den Gale Pose og L.O.C. Det skal nok blive en vild aften!

Soundgarden
Det er et af de toneangivende bands fra 90ernes førende rockscene, som stiller op i Forum med alternative rockhits og elektrisk pondus.

Sammen med Nirvana og Pearl Jam hører Soundgarden til bannerførerne på grunge-scenen, der lærte hele verden at gå med slidte jeans og skovmandsskjorter i start-90erne og synge med på beskidte rocksange, som ikke just besang livets lyksaligheder.

Efter et længere forløb på solofronten er Chris Cornell tilbage i front for Soundgarden, der med hits som 'Black Hole Sun' og 'Spoonman' nok skal få tændt op for bandets mange fans.

Se også del 2, for endnu flere fede koncerter.

Læs også: Hvis Franz Ferdinand fejler: Jeg kan altid blive kok

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Officielt: FCK præsenterer ny spiller
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx