Af - 14/03-14 12:10

Liderlig 'comeback'-single fra KiddLiderlig 'comeback'-single fra Kidd

Efter halvandet års 'stilhed' er Kidd tilbage med en ny single, der har fået titlen 'Brunt øje'. Få vores anmeldelse og se musikvideoen her.

Metroxpress har givet Kidds nye single 'Brunt øje' fem gennemlytninger. Her får du vores umiddelbare reaktion.

Kidd: Helle Thorning-Schmidt er 'selfie'-typen
Kidd: Helle Thorning-Schmidt er 'selfie'-typen

Lyt 1
'Brunt øje' stritter i tusinder retninger. Kidds velkendte, drævende, tiltider forpustet flow glider ind og ud af en syret '70'erne møder Daft Punk anno 2013'-produktion med tryk på samtlige studie-effekter. Jeg ved ikke helt, om vi har et nyt Kidd-hit.

Lyt 2
Ikk' så meget fucking pis. Kidd er liderlig, og omkvædet går smukt: 'Vi skal kneppe, til jorden går i stå'. Det forvirrer lidt, at han starter med at synge, 'hun er 67'. Er det en hyldest til 'gilfs'?

Video: Chili-Klaus bliver udfordret af dansk rapper
Video: Chili-Klaus bliver udfordret af dansk rapper

Lyt 3
Vi er ikke ude i geniale hooklines a la 'Ikk' lavet penge' eller, 'Det er svært at være så god', og derfor virker nummeret lidt anonymt i forhold til tidligere højder, men jeg kan sagtens forestille mig det her brage ud vinduerne de næste mange måneder.

Lyt 4
Der er en sjov Motown-vibe over det, og man kan ikke lade være med at nikke med nakken. Tekstmæssigt flyder det lidt ud i luften med ord som 'kneppe', 'lille dame' og 'Russel Crowe springende frem fra den klæbende produktion.

Et sceneshow udover det sædvanlige
Et sceneshow udover det sædvanlige

Lyt 5
'Brunt øje' bliver formentlig ikke Kidds største hit til dato. Langt fra. Men nummeret vokser på en, og fungerer fint som en blød starter, før han forhåbentlig river Danmark midt over igen, når det fulde album udkommer senere på foråret.

Karakter 4/7 stjerner

LÆS OGSÅ: Mød statsministerens nye yndlings-rapper

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx