Af - 21/03-14 09:00

'X Factor'-Pernille: Bliver kreativ af joints'X Factor'-Pernille: Bliver kreativ af joints

I aftenens sang kommer Pernille Nordtorp ind på marihuana, og det er noget, som den kønne deltager selv har prøvet flere gange.

storybild

Pernille Nordtorp går i aften på scenen hele to gange. (Billede: Polfoto)

Når Pernille Nordtorp går på scenen i aften med sangen ‘Habits’ af Tove Lo, vil man høre hende synge ‘I got to stay high / All the time to keep you off my mind’. Og den grønne urt er noget, som Pernille Nordtorp selv har eksperimenteret med.

- Jeg ved godt, at man ikke må, men jeg har da siddet med en god ven engang imellem ved vandet med en guitar, hvor vi har haft en lille bønne med. Det har været stille og roligt, og man generer jo ikke nogen, siger Pernille Nordtorp, der understreger, at hun aldrig har rørt hårde stoffer.

Henriette slår Manband ud af X Factor
Henriette slår Manband ud af X Factor

Joints er især noget, hun har gjort brug af, når hun har ville skrue op for kreativiteten.

- Det er en anden sanseverden, der åbner sig, og jeg synes, at jeg har fået noget konstruktivt ud af joints tekstmæssigt. Det er farligt at snakke om, fordi folk har en tendens til at give en et junkie-stempel i panden, men det er slet ikke der, jeg er, siger Pernille Nordtorp og gætter på, at hun ryger joints ‘i hvert fald en håndfuld gange om året’.

Remee valgte ikke strategisk og sendte Steffen hjem
Remee valgte ikke strategisk og sendte Steffen hjem

For den kønne X Factor-deltager var joints noget, hun stiftede bekendtskab med i sine 20’ere. Hun har svært ved at forstå, hvordan joints kan have stempel som forbudt, når man samtidig kan købe alkohol på hvert et gadehjørne.

- Jeg har haft langt flere dårlige episoder med alkohol. Man skal selvfølgelig ikke ryge joints hver dag, men der er en ubalance i måden, vi har accepteret alkohol, og hvordan vi kigger på marihuana. Jeg siger ikke, at vi bare skal have lov at ryge, men jeg synes, at der er en debat, som er værd at tage, siger hun.

'X Factor'-Pernille hylder Paradise-Henrik: Han er legendarisk
'X Factor'-Pernille hylder Paradise-Henrik: Han er legendarisk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx